Cos de fum Schiedel Permeter
 
Cos de fum Schiedel Permeter

Cosul de fum Schiedel Permeter, dublu perete cu sectiune circulara, este un sistem de cos de fum destinat evacuarii gazelor de ardere provenite de la seminee sau sobe, functionand cu combustibil solid. Peretele exterior se livreaza standard, vopsit in culoarea negra, fiind fabricat din otel galvanizat vopsit in camp electrostatic, lucru ce confera o rezistenta marita la zgarieturi. Cosul de fum Schiedel Permeter, cu sectiune circulara, este un sistem pentru evacuarea gazelor de ardere provenind de la surse de incalzire care functioneaza cu combustibil solid, lichid sau gazos. Peretele exterior, fabricat din otel galvanizat vopsit in camp electrostatic, este extrem de rezistent la zgarieturi. Pentru a se incadra perfect in designul ales pentru decorarea caminului, cosul de fum se livreaza cu peretele exterior vopsit in culoare neagra.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de cosuri de fum din otel inoxidabil ALMEVA Quadra TW25 Sistem de cos de fum monostrat din otel inoxidabil Almeva EW Sistem de cos de fum din otel inoxidabil dublu Almeva DW25 Sistem de cos de fum concentric din otel inoxidabil Almeva DK
 
Sisteme de cosuri de fum din otel inoxidabil Almeva
4 produse

Sistemul de cos de fum din otel inoxidabil Almeva este un sistem modern de evacuare a gazelor arse de la cazane pe gaz, lichid si combustibil soild. Poate fi utilizat atat pentru realizarea cosurilor cu tiraj natural, cat si pentru sisteme cu suprapresiune, atat pentru regim umed, cat si pentru regim uscat.

4 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de cos de fum cu perete simplu, rigid Almeva STARR Sistem de cos de fum flexibil Almeva FLEX Sistem concentric de contracurent de aer-gaze arse Almeva LIK/LIL/LIB pentru interior Sistem concentric de contracurent de aer-gaze arse Almeva LAB pentru exterior
 
Sisteme de cosuri de fum din material plastic Almeva
7 produse

Sistemul de cos de fum din plastic Almeva pentru evacuarea gazelor arse este utilizat pentru evacuarea gazelor arse din unitatile de ardere de temperatura scazuta si de condensare, unde temperatura maxima a gazelor de ardere masurata in cosul de fum nu depaseste 120°C. Sistemul este conceput in primul rand pentru evacuarea gazelor arse din cosurile de fum cu suprapresiune si de inalta presiune, dar poate fi folosit si pentru cosurile de fum cu tiraj natural. Nu este potrivit pentru constructia tubulaturilor de evacuare a fumului unde exista riscul depunerii sau posibilitatea de ardere a funinginei.

7 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Sistem de cos de fum Leier LSK Sistem de cos de fum Leier Smart Sistem de cos de fum Leier Multikeram Sistem de cos de fum Leier Multikeram LAS P1
 
Sisteme de cosuri de fum Leier
4 produse

Dezvoltarea continua a instalatiilor de incalzire necesita pentru evacuarea gazelor de ardere utilizarea de tehnologii si solutii constructive moderne. Cosurile traditionale, zidite, cu un singur strat nu corespund cerintelor actuale. Generatoarele de caldura performante, care se caracterizeaza prin temperaturi scazute ale gazelor de ardere, nu pot fi racordate la cosurile vechi, deoarece formarea condensatului acid, puternic coroziv, deterioreaza rapid structura cosului de fum. Pe langa instalatiile de incalzire moderne se folosesc desigur si surse de caldura traditionale, cum sunt semineele, sobele, metalice, zidite sau de teracota. In toate cazurile de aparate de incalzire si in situatiile in care ele se instaleaza in constructii noi, cosurile de fum trebuie sa fie certificate in conditiile legislatiei in vigoare. Pentru solutionarea problemelor legate de evacuarea gazelor de ardere, firma Leier ofera sisteme de cosuri de fum pentru toate tipurile de generatoare de caldura bazate pe arderea diferitelor tipuri de combustibili, sisteme inovative, caracterizate prin siguranta si eficienta energetica.

4 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de cos de fum Heluz KLASIK
 
Sistem de cos de fum Heluz KLASIK

Sistemul de cos de fum Heluz KLASIK cu invelis ceramic este asigura randamentul sursei de caldura, conduce gazele de ardere la o inaltime de siguranta si asigura aerul necesar unei combustii eficiente.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de cos de fum ceramic Almeva SIB Sistem de cos de fum ceramic Almeva SIZ Sistem de cos de fum ceramic Almeva MIB Sistem de cos de fum ceramic Almeva Single
 
Sisteme de cosuri de fum ceramice Almeva
4 produse

Sistemele de cosuri de fum pentru evacuarea gazelor arse Almeva ofera o solutie la nivel de sistem pentru extragerea gazelor arse, potrivite pentru toate tipurile de cladiri, echipamente termice si pentru toate tipurie de combustibil. Producatorul ofera o garantie de 30 ani pentru sistemele ceramice de cosuri SIZ, SIB si MIB, daca instalarea acestora a fost executata de catre o persoana calificata si conform instructiunilor.

4 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Cos de fum

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...