Accesoriu pentru cos de fum

Sistem de recuperare a caldurii din fum, abur, aer cald folosit Exodraft
 
Sistem de recuperare a caldurii din fum, abur, aer cald folosit Exodraft

Evacuarea gazelor de ardere sau alte procese termodinamice cauzeaza, de obicei, pierderi de energie de 15-20%. Caldura recuperata poate fi utilizata pentru incalzirea cladirilor, producerea de apa calda sau in alte scopuri de productie sau, daca este posibil, poate fi returnata furnizorului de servicii. Cu solutia de recuperare a caldurii Exodraft, 80% din aceasta poate fi recuperata. Cu alte cuvinte, raportul de energie si, in consecinta emisiile de CO₂ pot fi reduse potential cu 12-16%.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Filtru de particule solide Exodraft ESP-10 pentru sobe cu functionare pe lemne
 
Filtru de particule solide Exodraft ESP-10 pentru sobe cu functionare pe lemne

Exodraft ESP-10 este un precipitator electrostatic cu ventilator de cos de fum incorporat pentru montarea la gura cosului de fum. Filtrul dispune de o functie de autocuratare (in curs de brevetare) si este conceput pentru a reduce emisiile aparatelor de ardere a lemnului si pentru a facilita aprinderea si realimentarea. Filtrul este proiectat pentru seminee (sobe) inchise pe lemne cu o putere termica nominala de 10 kW sau mai putin. Filtrul Exodraft este un precipitator electrostatic. Filtrul reduce numarul de particule fine si ultrafine din fluxul de gaze de ardere prin crearea unui camp electrostatic intre electrozii de incarcare si cei de colectare. Campul electrostatic din ESP-10 este generat de un electrod de incarcare conectat la un generator de inalta tensiune care ionizeaza gazul din mediul inconjurator si, ca urmare, incarca particulele si creeaza un camp electrostatic suficient de puternic pentru a impinge particulele incarcate spre electrodul de colectare. In cazul in care campul electrostatic este activat, particulele precipitate raman atasate de electrodul de colectare. Atunci cand temperatura si oxigenul din interiorul filtrului sunt la un anumit nivel, majoritatea particulelor atasate se vor aprinde si se vor arde singure in timpul combustiei complete in conditii normale de functionare.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ventilatoare de cos de fum Almeva Exodraft
 
Ventilatoare de cos de fum Almeva Exodraft

Ventilatoarele pentru cosuri de fum Exodraft se bazeaza pe tehnologie avansata, cu accent pe functionalitate sigura si simpla. Aceste functii ofera solutii eficiente si fiabile tirajului cosurilor de fum. Este importanta alegerea potrivita a tipului si marimii ventilatorului si accesoriilor. Portofoliul Almeva include ventilatoare de gaze arse adecvate atat pentru cazane pe gaz, cat si pentru seminee pe gaz.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...