Ventilator axial

Ventilator MonsterFans
 
Ventilator MonsterFans

3 tipuri de ventilatoare MonsterFans cu diametre de: 3,6 m, 4,9 m si 7,3 m. Potrivit producatorului aceste 3 tipuri acopera toate aplicatiile din industrie, comert si sport. Motorul electric de inalta eficienta asigura 1,5 kW. Cele 5 lame ale rotorului ventilatorului sunt fabricate din aluminiu, material usor si rezistent la torsiune. Ventilatoarele MonsterFans sunt controlate de catre o unitate care asigura modificarea cu usurinta a turatiei ventilatorului.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Ventilatoare axiale de perete HC Ventilatoare axiale pentru montaj pe perete sau cu carcasa lung HCT Unitati de ventilatie axiale cu carcasa izolata fonic CJHCH
 
Ventilatoare axiale Sodeca
3 produse

Ventilatoare axiale pentru montaj pe perete si unitati de ventilatie axiale cu carcasa izolata fonic.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ventilatoare cu carcasa Casals HM 125 T4
 
Ventilatoare cu carcasa Casals HM 125 T4

Carcasa ranforsata a ventilatorului este fabricata din tabla de otel laminata. Ansamblu modular motor-rotor pentru versatilitate completa. Strat de finisare cu pulbere de poliester. Motor standard asincron cu colivie cu protectie IP-55 si izolatie Clasa F. Fabricat cu tensiuni standard: 230V 50Hz in motoarele monofazate si 230/400V 50Hz in motoarele trifazate de pana la 4kW si 400/690V 50Hz pentru puteri mai mari. HM: Rotor din polipropilena (profil A2) sau rotor din poliamida armat cu fibra de sticla (alte profile) cu unghi de pas variabil. HMA: Rotor din aluminiu turnat cu unghi de pas variabil. Proiectate pentru instalare in linie, sunt potrivite pentru: reinnoirea aerului in cladiri si industrii; extragerea fumului (maxim 50-60°C); temperatura maxima de lucru: 1ph 50°C, 3ph 60°C.

Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Ventilatoare axiale SIG Air Handling
 
Ventilatoare axiale CAIROX

Ventilatoare axiale de perete, ventilatoare axiale de perete Atex, ventilatoare standard si pentru desfumare, destratificator, Ventilatoarele axiale sunt potrivite pentru ventilarea garajelor, salilor de gimnastica, parcarilor, fermelor industriale, serelor, zonei de depozitare a bateriilor, laboratoarelor si atelierelor de vopsitorie.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...