Panasonic AC Select si DX PRO Designer sunt acum disponibile

Utilizatorii pot gasi informatii tehnice, ajusta parametrii si configura unitatile HVAC fara efort, respectiv pot proiecta solutii comerciale de incalzire si racire in detenta directa

Panasonic lanseaza AC Select, un nou instrument de selectie online conceput pentru a simplifica procesul de alegere si configurare a sistemelor din gama larga a companiei de chillere si pompe de caldura racite cu aer si cu apa, ventiloconvectoare, pompe de caldura cu sursa de apa si unitati de acoperis.

Panasonic AC Select si DX PRO Designer sunt acum disponibile
Panasonic AC Select si DX PRO Designer sunt acum disponibile

Conceput pentru profesionistii din domeniul HVAC, AC Select ofera un instrument eficient si usor de utilizat pentru a va ajuta sa specificati solutiile ideale de incalzire si racire pentru fiecare nevoie. Instrumentul online le permite utilizatorilor sa aleaga solutia direct din catalog sau sa introduca conditiile necesare pentru ca AC Select sa ofere sugestia de produs ideal, cu posibilitatea de a crea proiecte la scara mai mare prin adaugarea mai multor unitati. Acesta ofera o lista cuprinzatoare de accesorii si optiuni care pot fi adaugate la unitatile selectate, permitand utilizatorilor sa isi ajusteze cu precizie solutiile HVAC in functie de cerintele lor exacte.

Cu o interfata intuitiva, AC Select permite utilizatorilor sa faca selectii rapide si informate, economisind astfel timp. Utilizatorii pot gasi informatii tehnice, ajusta parametrii si configura unitatile HVAC fara efort.

Panasonic AC Select si DX PRO Designer sunt acum disponibile
Panasonic AC Select si DX PRO Designer sunt acum disponibile

De asemenea, VRF Designer a fost actualizat in DX PRO Designer. A aparut un software de proiectare de top pentru arhitecti, designeri si consultanti.

Pastrand toate avantajele VRF Designer, devenind acum DX PRO Designer, este o solutie bazata pe cloud care ofera o experienta de utilizare imbunatatita pentru proiectarea solutiilor comerciale de incalzire si racire cu expansiune directa.

Principalele caracteristici ale DX PRO Designer includ:

  • Accesibilitate: Va puteti accesa proiectele de oriunde.
  • Colaborare imbunatatita: Software-ul simplifica si imbunatateste procesul de colaborare.
  • Actualizari automate ale versiunilor: Nu sunt necesare actualizari manuale ale software-ului.
  • Flexibilitate si scalabilitate mai mari: DX PRO Designer ofera o flexibilitate si o scalabilitate sporite.
  • Interfata este usor de utilizat si este disponibila in diferite limbi: engleza, italiana, spaniola, franceza, germana si poloneza.

Sa descoperim mai multe despre noul DX PRO Designer

Cum sa accesezi
Puteti accesa pagina web cu ajutorul acreditarilor ProClub.

Pentru a afla mai multe despre DX PRO Designer, va rugam sa vizitati https://dxdesigner.panasonic.eu/
Pentru a afla mai multe despre AC Select, va rugam sa vizitati https://acselect.panasonic.eu/

Produse mentionate in articol
Schimbator de caldura Panasonic ECOi pentru productia de apa rece si calda Seria Panasonic cu gaz ECO G GE3 cu 2 conducte Unitate exterioara Mini ECOi LZ2 4 pana la 6HP - R32 Caseta tetradirectionala Panasonic 90x90 tip U2
 
Sisteme comerciale Panasonic VRF
25 produse

Unitati exterioare electrice VRF, sistem hibrid VRF, schimbatoare de caldura pentru productia de apa rece si calda, unitati pentru detectarea scurgerii de agent frigorific, unitati interioare pentru sisteme VRF, hydrokit pentru furnizarea apei calde (la 45°C), boilere pentru modele ECOi, perdea de aer cald pentru sisteme VRF, controllere si software VRF Designer.

25 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Software Panasonic VRF Designer
 
Program de selectie a Panasonic DX PRO Designer

Cu programul de selectie DX PRO Designer, Panasonic ofera designerilor, instalatorilor si distribuitorilor un pachet complex pentru proiecte si redimensionari ale sistemelor Panasonic VRF utilizate in proiecte. Pachetul software pentru ECOi EX cu doua si cu trei fire, sisteme VRF alimante cu gas GHP, precum si cele mai recente dispozitive R32 Mini VRF si R32 PACi.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
U - 020/025/030/035/040 CV unitati exterioare doar pentru racire (R410A) U - 020/025/030/035/040 CW unitati exterioare cu pompa de caldura (R410A) U - 140/150/170/190/210 CV unitati exterioare doar pentru racire (R410A) U - 140/150/170/190/210 CW unitati exterioare cu pompa de caldura (R410A)
 
Chillere Panasonic ECOi-W (R410A)
4 produse

Unitati exterioare pentru pompa de caldura ECOi-W si ECOi W numai racire: SEER/SCOP ridicat; functionare silentioasa; integrare cu sistemele VRF ECOi prin comanda BMS; interval de capacitate de la 20 kW pana la 210 kW; design personalizat; interval de functionare: de la -17°C (incalzire) [iar pana la 50°C (racire) - ECOi-W]; o gama larga de optiuni hidraulice si protocoale de comunicare. Este solutia ideala pentru hoteluri, birouri si spatii industriale.

4 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Echipamente fan-coil Panasonic
 
Echipamente fan-coil Panasonic

Gama de produse fan-coil pentru incalzire si racire, cu mai multe nivele de putere: putere de racire intre 0,5 si 21,9 kW si putere de incalzire intre 0,6 si 21,5 kW. Fan-coil-urile Panasonic sunt disponibile intr-o gama larga de performante si diverse modele pot fi perfect integrate in aproape orice mediu. Performanta ridicata poate fi obtinuta prin utilizarea liniei de produse constand din ventilatoare AC si EC, tinand cont de aspectele de sustenabilitate.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Noutati VRF designer si Aquarea designer de la Panasonic
Noutati VRF Designer si Aquarea Designer de la Panasonic
Un ghid detaliat, pas cu pas, pentru crearea proiectelor, care ajuta arhitectii sa faca alegerea corecta
Noutati VRF Designer si Aquarea Designer de la Panasonic
Categorii
Sistem de climatizare VRF
Sistem de climatizare VRF
Sistem de ventilatie industrial
Sistem de ventilatie industrial
Centrala modulara de tratare a aerului
Centrala modulara de tratare a aerului
Centrala compacta de tratare a aerului
Centrala compacta de tratare a aerului
Sistem de ventilatie cu recuperare de caldura
Sistem de ventilatie cu recuperare de caldura
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...