Panasonic Marketing Europe GmbH<br>Reprezentanta South-East Europe

Panasonic Marketing Europe GmbH
Reprezentanta South-East Europe

Aquarea generatia J All in One High Performance, monofazic, 1 sau 2 zone, pompa de caldura pentru incalzire si racire (R32) Aquarea generatia J High Performance monobloc monofazic pentru incalzire si racire - MDC (R32) Aquarea generatia J High Performance monofazic, split pentru incalzire si racire – SDC (R32) Aquarea generatia H High Performance monobloc monofazic pentru incalzire si racire - MDC (R410A)
 
Pompe de caldura aer-apa Panasonic Aquarea
22 produse

Pompe da caldura disponibile in variantele 3/5/7/9 kW All in One, Bi-bloc si 5/7/9 kW Mono-bloc. Pompa de caldura aer-apa Aquarea pentru aplicatii rezidentiale si comerciale. Oferind capacitati de la 3 kW la 16 kW, gama de pompe de caldura Aquarea este cea mai cuprinzatoare linie de pe piata, proiectata pentru a satisface toate cerintele de incalzire si racire. Adecvate pentru constructii noi si proiecte de amenajare, solutiile sunt economice si cu un impact redus asupra mediului.

22 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de aer conditionat Panasonic Heatcharge VZ Invertor+ (R32) Sistem de aer conditionat Panasonic Etherea Invertor+ (R32) Sistem de aer conditionat Panasonic TZ compact Invertor+ (R32) Sistem de aer conditionat Panasonic FZ Invertor+ (R32)
 
Aparate de aer conditionat Panasonic pentru uz casnic
7 produse

Aparate de aer conditionat cu tehnologia nanoe™ X, tehnologie cu avantajele radicalilor hidroxil, special concepute pentru uz casnic. Aceste produse se adreseaza si profesionistilor din sectorul aparatelor de aer conditionat, gratie ofertei variate de produse capabile sa asigure aer conditionat pentru incaperi de orice dimensiuni - intotdeauna cu eficienta maxima si o facilitate de instalare incomparabila.

7 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Unitate Panasonic PACi NX Elite cu montaj pe perete, Invertor+ (R32) Unitate profesioanala Panasonic PACi cu montaj pe perete, Invertor -20°C (R32) Unitati exterioare Panasonic PACi Elite si Standard (R32) Unitate Panasonic PACi Elite cu montaj pe perete, Invertor+ (R32)
 
Aparate comerciale de aer conditionat Panasonic PACi (R32)
21 produse

Unitati exterioare si interioare PACi, boilere, schimbatoare de caldura cu eficienta ridicata, respectiv accesorii si dispozitive de conectare Panasonic PACi.

21 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Caseta tetradirectionala Panasonic 90x90 tip U2 Schimbator de caldura Panasonic ECOi pentru productia de apa rece si calda Seria Panasonic Mini ECOi LE1 Seria Panasonic cu gaz ECO G GE3 cu 2 conducte
 
Sisteme comerciale Panasonic VRF
19 produse

Unitati exterioare electrice VRF, sistem hibrid VRF, schimbatoare de caldura pentru productia de apa rece si calda, unitati pentru detectarea scurgerii de agent frigorific, unitati interioare pentru sisteme VRF, hydrokit pentru furnizarea apei calde (la 45°C, boilere pentru modele ECOi, perdea de aer cald pentru sisteme VRF, controllere si software VRF Designer.

19 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
VRF Smart Connectivity+ (Schneider Electric) Panasonic AC Smart Cloud Panasonic CZ-CAPWFC1 adaptor WLAN comercial Controller cu fir CZ-RTC6 / CZ-RTC6BL / CZ-RTC6BLW
 
Accesorii si dispozitive de conectare Panasonic
10 produse

Accesorii dispozitive de conectare cu si fara datanavi, respectiv aplicatii pentru econimie de energie.

10 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Chiller Panasonic ECOi-W pentru pompa de caldura
 
Chiller Panasonic ECOi-W pentru pompa de caldura

Unitati exterioare pentru pompa de caldura ECOi-W si ECOi W numai racire: SEER/SCOP ridicat; functionare silentioasa; integrare cu sistemele VRF ECOi prin comanda BMS; interval de capacitate de la 20 kW pana la 210 kW; design personalizat; interval de functionare: de la -17°C (incalzire) [iar pana la 50°C (racire) - ECOi-W]; o gama larga de optiuni hidraulice si protocoale de comunicare. Este solutia ideala pentru hoteluri, birouri si spatii industriale.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Unitati de condensare comerciale Panasonic cu CO<sub>2</sub>
 
Unitati de condensare comerciale Panasonic cu CO2

Unitati de condensare ecologice seria CR cu CO2 pentru refrigerare comerciala. Panasonic a combinat compresorul cu 2 etape cu ciclu separat pentru randament marit. Performanta sezonala inalta. SEPR: Maximum 3,83 la racire, 1,92 la inghet. Coeficient de performanta ridicat la temperaturi ambientale mari. Sunt disponibile valori de referinta la temperatura medie sau scazuta in functie de aplicatii. Functionare silentioasa. Lungime mare conducte: Maximum 100 m. Posibilitate optionala de obtinere a subventiilor (in functie de localizare).

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...