Dispozitiv de control pentru climatizare si racire

 
Sisteme Toshiba de comanda, controlere

Gama completa si inovatoare de controlere integrate pentru aplicare in sistemele Toshiba VRF, MiNi-SMMS, SMMS si SHRM asigurand un confort si performante maxime prin potrivirea perfecta a cerintelor diverse referitoare la control. Gama include trei tipuri de control: local, central si de retea.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Sistem de control complet al climatizarii Daikin iTM

Ecranul tactil al iTM ofera o interfata simpla si intuitiva ce permite operarea si monitorizarea sistemului de control energetic al cladirii atat de catre utilizatori experimentati cat si de catre utilizatori noi. Disponibila in limbile engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, olandeza si portugheza, utilizatorii pot alege sa vizualizeze sistemul sub forma unui meniu simplu sau sub forma unui plan interactiv al etajelor. Ambele optiuni permit controlul si monitorizarea uneia sau mai multor unitati de aer conditionat, si de asemenea a altor sisteme ale cladirii cum ar fi iluminarea, pompele, ventilatoarele si senzorii. Utilizatorii pot vizualiza si un istoric al sistemului care-i ajuta in optimizarea setarilor si parametrilor operationali pentru a maximiza economia de energie, a imbunatati confortul si a permite intretinerea preventiva. Toate functiile sistemului se pot accesa direct prin internet, permitand utilizatorilor sa controleze de la distanta una sau mai multe sisteme, utilizind acelasi interfata vizuala ca si iTM.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Sisteme de control Daikin VRV®

Sisteme de control individual, sisteme de control centralizat, control avansat al unitatii individuale si interfete, interfete de protocol standard, optiuni si accesorii speciale Daikin VRV®.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...