Sistem de climatizare VRF

Sisteme monobloc HWHP aer-apa, pentru apa calda menajera - CAHV-P500YA-HPB (-BS) Unitate interioara de pardoseala cu kit LEV - PAC-LV11-E Unitati exterioare racite cu aer seria Small Y Compact - PUMY-SP Y(V)KM(-BS) Unitati interioare de tip design cu kit LEV - PAC-LV11-E
 
Sisteme Mitsubishi Electric City Multi VRF
27 produse

Unitati exterioare si interioare VRF.

27 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Unitate externa Toshiba VRF SMMS-i Unitate externa Toshiba VRF MiNi SMMS Unitate externa Toshiba VRF SHRM Caseta compacta Toshiba VRF cu refulare pe 4 directii
 
Sisteme Toshiba VRF
19 produse

Tehnologia VRF (debit variabil de agent frigorific) ofera cea din una cele mai bune solutii pentru cladiri industriale si comerciale mari: inclusiv hoteluri, spitale, centre comerciale si de relaxare. Compresorul dual inverter garanteaza nivele ridicate de eficienta, flexibilitate operationala si cerinte reduse de intretinere. De asemenea, datorita gamei largi de unitati interioare sistemul VRF reprezinta alegerea flexibila pentru a satisface diversele cerinte si instalari repetate. De exemplu, sistemele MiNi-SMMS reprezinta solutia atat pentru spatiile comerciale cat si pentru cele private.

19 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Pompa de caldura Daikin VRV IV Sisteme de recuperare a caldurii Daikin VRV® III Unitati tip caseta Daikin VRV® Ventilatie cu recuperare de caldura Daikin VRV®
 
Echipamente de climatizare comerciale mari Daikin VRV
18 produse

Sisteme exterioare, sisteme interioare, unitati pentru ventilatie si sisteme de control Daikin VRV®.

18 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Sisteme Lindab VAV
 
Sisteme Lindab VAV

VAV (Volum de Aer Variabil) este un sistem revolutionar ce permite o repartitie eficienta a vitezelor si debitelor aerului tratat pentru indeplinirea cerintelor de confort. Sistemele VAV sunt destinate aplicatiilor in care exista un control foarte strict asupra parametrilor de functionare a instalatiei. Zonele care nu sunt folosite sunt izolate de restul instalatiei, realizandu-se astfel economii de energie.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Multi V III - unitate HVAC Unitati LG Art Cool LG Multi V Mini - unitate HVAC Unitati LG Libero
 
LG Multi V - unitate HVAC
13 produse

Sistemele Multi V inverter compuse din trasee cu agent frigorific aranjate in serie, conectate la o sigura unitate exterioara reprezinta un sistem eficient care asigura o extraordinara economie de energie, o instalare simpla si facila si posibilitatea de conectare a diferite tipuri de unitati interioare, facilitand proiectarea si montajul.

13 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sisteme de climatizare Carrier VRF X-Power
 
Sisteme de climatizare Carrier VRF X-Power

Indiferent de vreme atunci cand temperatura exterioara coboara la -20°C sau cand temperatura creste pana la 48°C, sistemul X-Power mentine o functionare stabila.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Echipamente pentru conditionarea aerului si pompe de caldura Sig Air Handling
 
Echipamente pentru conditionarea aerului si pompe de caldura CAIROX

Echipamentele pentru conditionarea aerului contin unitati interne si externe pentru sisteme VRF GMV 4, unitati externe pentru sisteme VRF GMV 5, unitati interne si panouri de comanda pentru sisteme VRF GMV5. Sunt utilizate pentru racirea sau incalzirea birourilor, locuintelor sau magazinelor.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Unitate interioara mascata in tavan Mitsubishi PEFY-WP-VMS1-E - presiune statica medie si redusa Unitati exterioare cu recuperare de caldura Mitsubishi seria R2 - PURY-P YNW Unitate interioara mascata in tavan Mitsubishi PEFY-WP-VMA-E - presiune statica medie si ridicata Unitati exterioare cu recuperare de caldura seria WR2 racite cu apa - PQRY-P YLM-A
 
Sisteme Mitsubishi Electric City Multi HVRF
8 produse

Unitati exterioare cu recuperare de caldura HVRF, unitati interioare HVRF, distribuitoare de tip BC Controle Hibrid (HBC).

8 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Sistem de climatizare VRF

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...