Sistem de climatizare VRF

 
Sisteme Toshiba VRF
19 produse

Tehnologia VRF (debit variabil de agent frigorific) ofera cea din una cele mai bune solutii pentru cladiri industriale si comerciale mari: inclusiv hoteluri, spitale, centre comerciale si de relaxare. Compresorul dual inverter garanteaza nivele ridicate de eficienta, flexibilitate operationala si cerinte reduse de intretinere. De asemenea, datorita gamei largi de unitati interioare sistemul VRF reprezinta alegerea flexibila pentru a satisface diversele cerinte si instalari repetate. De exemplu, sistemele MiNi-SMMS reprezinta solutia atat pentru spatiile comerciale cat si pentru cele private.

19 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
 
Echipamente de climatizare comerciale mari Daikin VRV
18 produse

Sisteme exterioare, sisteme interioare, unitati pentru ventilatie si sisteme de control Daikin VRV®.

18 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
 
Sisteme Lindab VAV

VAV (Volum de Aer Variabil) este un sistem revolutionar ce permite o repartitie eficienta a vitezelor si debitelor aerului tratat pentru indeplinirea cerintelor de confort. Sistemele VAV sunt destinate aplicatiilor in care exista un control foarte strict asupra parametrilor de functionare a instalatiei. Zonele care nu sunt folosite sunt izolate de restul instalatiei, realizandu-se astfel economii de energie.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
LG Multi V - unitate HVAC
13 produse

Sistemele Multi V inverter compuse din trasee cu agent frigorific aranjate in serie, conectate la o sigura unitate exterioara reprezinta un sistem eficient care asigura o extraordinara economie de energie, o instalare simpla si facila si posibilitatea de conectare a diferite tipuri de unitati interioare, facilitand proiectarea si montajul.

13 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Sisteme de climatizare Carrier VRF X-Power

Indiferent de vreme atunci cand temperatura exterioara coboara la -20°C sau cand temperatura creste pana la 48°C, sistemul X-Power mentine o functionare stabila.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Echipamente pentru conditionarea aerului si pompe de caldura Sig Air Handling

Echipamentele pentru conditionarea aerului contin unitati interne si externe pentru sisteme VRF GMV 4, unitati externe pentru sisteme VRF GMV 5, unitati interne si panouri de comanda pentru sisteme VRF GMV5. Sunt utilizate pentru racirea sau incalzirea birourilor, locuintelor sau magazinelor.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Sisteme Mitsubishi City Multi HVRF
8 produse

8 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Sistem de climatizare VRF

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...