Centrala modulara de tratare a aerului

Centrale modulare de tratare aer VTS VENTUS
 
Centrale modulare de tratare aer VTS VENTUS

Unitatile modulare de tratare aer sunt dispozitive cu spectru larg si universal de aplicatii, caracterizate de posibilitatea configuratiilor individuale adaptate nevoilor si preferintelor clientului. Dispozitivele sunt selectate folosind programul ClimaCad OnLine, certificat Eurovent. CTA este rezultatul strategiei - efortului de imbunatatire continua a unui produs, a unei echipe experimentate si profesionale, precum si o analiza completa a cererilor pietei. Aplicarea de materiale de inginerie avansate si implementarea unor solutii complet inovatoare a permis crearea unui model care sa satisfaca toate cerintele pietei. Modelul VENTUS este un produs fabricat pe baza asteptarilor clientilor.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Centrale de tratare aer Wolf KG Top Centrala de tratare aer Wolf KG Top Hygiene Centrala de tratare aer Wolf KG Flex Centrala de tratare aer Wolf CKL Pool
 
Centrale de tratare a aerului Wolf
8 produse

Centralele de tratare a aerului Wolf sunt fabricate exclusiv in Germania, producatorul asigurand un timp de livrare extrem de scurt si o plaja de optiuni maxima. Centralele de tratare a aerului Wolf functioneaza cu orice centrala termica sau chiller, inclusiv cu pompa de caldura si sunt certificate ISO, TUV, respectiv sunt produse si in varianta ATEX sau Hygiene pentru medii sterile.

8 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Centrale de tratare a aerului Carrier
 
Centrale de tratare a aerului Carrier

Gamele de centrale de tratare a aerului Airostar 39SQ; 39SQC; 39SQR; 39SQP si Airovision 39HQ.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Recuperatoare de caldura SIG Air Handling
 
Recuperatoare de caldura CAIROX

Recuperatoarele de caldura cu carcasa din otel galvanizat sunt solutia optima pentru aplicatii in cladiri comerciale, birouri, cladiri de afaceri, hoteluri sau camere de fumatori. Recuperatoarele de caldura acopera un interval de debit cuprins intre 400 si 5600m³/h.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Centrale Rosenberg pentru tratarea aerului (AHU) Airbox
 
Centrale Rosenberg pentru tratarea aerului (AHU) Airbox

Centralele de tratare a aerului model Airbox S40, S60, T60 sunt echipate cu cadru realizat din aluminiu sau otel zincat, profile din otel laminat si conectori de colt din aluminiu turnat sau din plastic. Panourile cu pereti dubli pentru unitatile S40, S60 si T60 au izolatie din vata minerala neinflamabila, fonoizolanta si termoizolanta. In plus, fata de panourile din otel zincat, este posibila alegerea versiunilor din otel, aluminiu si otel inoxidabil. Pentru modulele cu dimensiuni mai mici, cadrul de baza este fabricat in diferite inaltimi (100, 350, 500 mm) folosind o placa din otel galvanizat. Modulele mai mari au cadrul de baza sudat (amorsat sau galvanizat).

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Centrala modulara de tratare a aerului

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...