Panasonic Marketing Europe GmbH<br>Reprezentanta South-East Europe

Pompe de caldura aer-apa Panasonic Aquarea

Pompe da caldura disponibile in variantele 3/5/7/9 kW All in One, Bi-bloc si 5/7/9 kW Mono-bloc. Pompa de caldura aer-apa Aquarea pentru aplicatii rezidentiale si comerciale. Oferind capacitati de la 3 kW la 16 kW, gama de pompe de caldura Aquarea este cea mai cuprinzatoare linie de pe piata, proiectata pentru a satisface toate cerintele de incalzire si racire. Adecvate pentru constructii noi si proiecte de amenajare, solutiile sunt economice si cu un impact redus asupra mediului.

Produse din aceasta familie

Aquarea generatia J All in One High Performance, monofazic, 1 sau 2 zone, pompa de caldura pentru incalzire si racire (R32) Aquarea generatia J All in One Compact High Performance, monofazic, pompa de caldura pentru incalzire si racire (R32) Aquarea generatia H All in One Compact High Performance, monofazic, pompa de caldura pentru incalzire si racire (R410A) Aquarea generatia H All in One High Performance monofazic/trifazic, pompa de caldura pentru incalzire si racire (R410A)
 
Pompe de caldura Aquarea All in One
6 produse

Pompe de caldura Aquarea All in One generatia J si H versiune R32. Disponibile in variantele 3/5/7/9 kW.

6 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Aquarea generatia J High Performance monofazic, split pentru incalzire si racire – SDC (R32) Aquarea generatia H High Performance monofazic/trifazic, split pentru incalzire si racire – SDC (R410A) Aquarea generatia H T-CAP monofazic/trifazic, split pentru incalzire si racire – SXC (R410A) Aquarea generatia H T-CAP trifazic, split pentru incalzire si racire, cu unitate exterioara silentioasa - SQC (R410A)
 
Pompe de caldura Aquarea Bi-bloc (split)
5 produse

Pompe de caldura Aquarea Bi-bloc (split) pentru incalzire, racire si apa calda menajera. Ideale atat pentru instalare normala, respectiv modernizarea caloriferelor vechi, cat si pentru medii extrem de reci. Incalzire intre 35°C si 55°C. Eficienta energetica de la A+ pana la A+++. Gama de la 9 la 16 kW.

5 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Aquarea generatia J High Performance monobloc monofazic pentru incalzire si racire - MDC (R32) Aquarea generatia H High Performance monobloc monofazic pentru incalzire si racire - MDC (R410A) Aquarea generatia H T-CAP monobloc monofazic/trifazic pentru incalzire si racire - MXC (R410A) Aquarea generatia G HT monobloc monofazic, doar pentru racire – MHF (R407C)
 
Pompe de caldura Aquarea Monobloc
4 produse

Pompe de caldura Aquarea monobloc generatiile J, H si G. Performante monobloc monofazic si trifazic, pentru incalzire si racire.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ventiloconvectoare inteligente Aquarea Air
 
Ventiloconvectoare inteligente Aquarea Air

Ventiloconvectoare elegante pentru instalare pe pardoseala, cu controler avansat. Ventiloconvectoarele inteligente suple ofera un control al climatului cu randament ridicat. Cu o adancime mai mica de 13 cm, ele sunt modele de varf pe piata. Integrandu-se usor in locuinta, designul elegant al ventiloconvectorului inteligent si calitatea produsului sunt usor de remarcat in orice detaliu. Randamentul exceptional al ventilatiei inseamna ca motorul utilizeaza considerabil mai putina energie (putere electrica redusa). Viteza ventilatorului este modulata incontinuu de controlerul pentru temperatura cu logica proportional-integrala, cu avantaje de necontestat in reglarea temperaturii si umiditatii in modul de vara.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ventiloconvectoare compacte de tubulatura Aquarea
 
Ventiloconvectoare compacte de tubulatura Aquarea

Usor de instalat, nivel fonic si performante imbunatatite. Gama de ventiloconvectoare cuprinde o linie compacta cu conducte, ideala pentru uz rezidential si comercial, precum si un model cu presiune statica ridicata, pentru aplicatii comerciale. Toate unitatile sunt certificate de Eurovent, includ tava de scurgere si filtru si sunt dotate cu motor de ventilator cu consum redus. Unitatea de tip D este si mai flexibila datorita unei tavi de scurgere in forma de L. Unitatea poate fi instalata in pozitie orizontala sau verticala.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Boilere de super-inalta eficienta Aquarea
 
Boilere de super-inalta eficienta Aquarea

Cea mai buna optiune pentru combinarea cu unitatile mono-bloc. Rezervor de apa calda menajera cu rezervor-tampon. Conceput pentru aplicatii de reamenajare, rezervorul de apa calda menajera cu rezervor-tampon este adecvat mai ales pentru integrarea rapida pe o instalatie existenta. Acest rezervor include o supapa cu 3 cai si o pompa de clasa A. Usor de instalat, cu aspect placut, randament ridicat pentru producerea apei calde menajere si pentru incalzire.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Recuperatoare de caldura rezidentiale Aquarea
 
Recuperatoare de caldura rezidentiale Aquarea

Sistemele de ventilare cu recuperare de caldura le ofera utilizatorilor un grad ridicat de confort, datorita temperaturii controlate si aerului curat. Unitatile cu recuperare de caldura sunt ideale pentru case, pentru acei proprietari care cauta inalta performanta si confort maxim. Unitate de ventilatie rezidentiala cu recuperare de caldura - aer proaspat filtrat si economii de energie ridicate. Unitatea de ventilatie cu recuperare de caldura este proiectata nu doar pentru a asigura o calitate imbunatatita a aerului din interior, ci si pentru a recupera caldura care ar fi altfel pierduta prin ventilare. Aceste sisteme de ventilare cu recuperare de caldura sunt folosite in case eficiente energetic pentru a asista la mentinerea caldurii.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Boilere cu pompa de caldura DHW Aquarea stand alone
 
Boilere cu pompa de caldura DHW Aquarea stand alone

Unitate DHW independenta: boiler cu pompa de caldura, foarte eficient. Gama larga de pompe de caldura DHW independente reprezinta o solutie optima pentru adaptarea la orice tip de locuinta familiala. Tipul de perete este disponibil cu capacitatea de 100 si 150 l, iar tipul cu montaj pe pardoseala cu capacitatea de 200 si 270 l. Pentru o utilizare si mai eficienta, tipul de 270 l este disponibil cu serpentina suplimentara si se poate conecta la productia solara de apa.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Accesorii si dispozitive de conectare Aquarea
 
Accesorii si dispozitive de conectare Aquarea

Gama larga de controlere cu design sofisticat, ofera utilizatorului o interfata prietenoasa si furnizeaza integrare facila si la cost redus cu sistemele de management al cladirii.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Control Aquarea Smart Cloud si Service Cloud
 
Control Aquarea Smart Cloud si Service Cloud

Aquarea Service Cloud permite instalatorilor sa se ocupe de sistemele de incalzire ale clientilor de la distanta. In acest mod, se economisesc timp si bani si se reduce timpul de raspuns, crescandu-se satisfactia clientilor. Functii avansate pentru intretinerea la distanta cu ecrane profesionale: vizualizare generala rapida; istoric al erorilor; informatii complete despre unitati; statistici disponibile in permanenta; cele mai multe setari disponibile. Aquarea se poate conecta la Cloud cu ajutorul CZ-TAW1, ceea ce permite atat controlul de catre utilizatorii finali, cat si intretinerea la distanta de catre partenerii de service. Aquarea Smart Cloud este mai mult decat un simplu termostat pentru pornirea si oprirea dispozitivului de incalzire. Este un serviciu puternic si intuitiv pentru controlul la distanta al unei game largi de functii de incalzire si pentru apa calda menajera, incluzand monitorizarea consumului de energie.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Pompa de caldura
Pompa de caldura
Instalatie de climatizare fan-coil
Instalatie de climatizare fan-coil
Rezervor de apa calda cu incalzire indirecta, rezervor tampon
Rezervor de apa calda cu incalzire indirecta, rezervor tampon
Cazan de pardoseala pe combustibil lichid si gaz
Cazan de pardoseala pe combustibil lichid si gaz
Cazan mural pe combustibil lichid si gaz
Cazan mural pe combustibil lichid si gaz
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...