Panasonic Marketing Europe GmbH<br>Bucharest Branch

Pompe de caldura aer-apa Aquarea Hydraulic, 5-30 kW

Pompele de caldura aer-apa Aquarea Hydraulic permit o instalare usoara, necesitand existenta unei conducte de apa intre unitatea exterioara si sistemul interior sau unitatea interioara. Sistemele Aquarea Hydraulic includ o solutie split, asa-numita „hidrosplit”, care consta dintr-o unitate exterioara si o unitate interioara (depozitare All in One sau perete Bi-block). O alta optiune Hydraulic sunt solutiile de unitati independente de exterior (monobloc sau stand alone), unde sistemul de incalzire, racire si apa calda menajera pot fi conectate direct la dispozitiv. In cazul lichidului care circula in aer liber, trebuie asigurata o protectie adecvata impotriva inghetului. Deoarece exista un circuit de racire a compresorului etans, ermetic, in unitatea exterioara, nu este necesara instalarea unui circuit de racire conectat la instalatia de gaz F si la tratarea agentului frigorific. Operatiunile de punere in functiune, service si intretinere pot fi efectuate numai de un specialist calificat, instruit in acest sens, in conformitate cu reglementarile privind gazele fluorate.

Produse din aceasta familie

Aquarea generatia L All in One Compact High Performance, monofazic, pompa de caldura pentru incalzire si racire, 1 sau 2 zone (R290) Aquarea generatia L High Performance Hydraulic monofazic, pompa de caldura split pentru incalzire si racire (R290) Aquarea generatia J High Performance monobloc monofazic pentru incalzire si racire - MDC (R32) Aquarea generatia H High Performance monobloc monofazic pentru incalzire si racire - MDC (R410A)
 
Pompe de caldura Aquarea Hydraulic High Performance, 5-9 kW (L - R290, J - R32 monobloc, H - R410A monobloc)
4 produse

Aceasta gama de produse este potrivita pentru instalatii noi si locuinte cu consum redus de energie, pentru o gama larga de proprietati care necesita o eficienta exceptionala si economii mari de energie. Cu o valoare COP de pana la 5,08 (modele din seria J - 5 kW) si o temperatura a apei la iesire de 75°C (seria L), aceasta solutie este perfecta pentru incalzirea in pardoseala, calorifere, ventiloconvector si producerea de apa calda menajera.

4 produse
Brosura
Specificatii
CAD
BIM
Vezi detalii
Card produs
Pompe de caldura Aquarea M Hydraulic T-CAP All in One, monofazic/trifazic WXG, R290 Pompe de caldura Aquarea M Hydraulic T-CAP Control module, monofazic/trifazic WXG, R290 Pompe de caldura Aquarea M Hydraulic T-CAP Stand-alone, monofazic/trifazic WXG, R290 Aquarea generatia J T-CAP monobloc monofazic/trifazic, pentru incalzire si racire – MXC (R32)
 
Pompe de caldura Aquarea Hydraulic T-CAP, 9-30 kW (M - R290, J - R32 monofazic)
4 produse

Aceasta gama de produse este potrivita pentru temperaturi exterioare extrem de scazute de pana la -28°C, modernizari, completari la sistemele existente si performante ridicate. Tehnologia Aquarea T-CAP este capabila sa mentina capacitatea nominala de incalzire chiar si la o temperatura exterioara de -20°C (la o temperatura pe tur de 35°C) fara a fi nevoie de incalzire suplimentara. Este o solutie ideala pentru functionarea la temperatura ambientala extrem de scazuta, pentru proiecte de modernizare si poate produce o temperatura a apei la iesire de pana la 75°C (seria M).

4 produse
Brosura
Specificatii
CAD
BIM
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...