Panasonic conduce viitorul pompelor de caldura cu seria avansata R290 A2W Aquarea M

Panasonic conduce viitorul pompelor de caldura cu seria avansata R290 A2W Aquarea M

Ofera o gama larga de optiuni de instalare flexibile

Panasonic Heating & Cooling Solutions introduce cea mai recenta generatie de pompe de caldura aer-apa Aquarea cu noua serie M. Datorita noului sau concept modular, seria M permite mai multe optiuni de aplicatie, oferind diferite unitati interioare, disponibile in All-in-One si Bi-Bloc, precum si optiuni de functionalitate de baza completa pentru Control Box sau Remote-only.

Noul sistem avansat utilizeaza agentul frigorific natural R290 pentru o solutie mai durabila si include prima unitate exterioara Panasonic T-CAP R290 care dispune de un nou compresor cu injectie. Seria M are, de asemenea, o conexiune hidraulica intre unitatile interioare si exterioare pentru o instalare simpla si simpla, fara a fi nevoie de certificare F-gaz.

Flexibil si potrivit pentru toate stilurile de viata
Cu designul sau de ultima ora, Seria M ofera o gama larga de optiuni de instalare flexibile. Noua in seria M, unitatea exterioara poate functiona ca sistem de sine statator cu doar o telecomanda interioara, ceea ce o face o alegere ideala pentru cei care cauta functionalitati de baza. Proprietarii pot opta pentru o functionalitate imbunatatita prin incorporarea cutiei de control mai avansate sau, de asemenea, selectand intre un sistem Bi-bloc sau All-in-One. Aceasta gama de optiuni permite seriei Aquarea M sa satisfaca o varietate de nevoi de functionalitate si tipuri de proprietate, asigurand o solutie personalizata pentru fiecare utilizator.

Agent frigorific natural
Avand sustenabilitatea in fruntea inovatiilor sale, Panasonic foloseste agentul frigorific natural R290 in cea mai noua serie a sa datorita potentialului sau scazut de incalzire globala (GWP) de doar 3, ceea ce inseamna ca are un impact mai mic asupra mediului atunci cand este eliberat in atmosfera in comparatie cu alti agenti frigorifici. Si permite o solutie mai eficienta energetic. Tehnologia de ultima generatie a Panasonic maximizeaza siguranta in ceea ce priveste cerintele R290, seria M incorporand o cutie de control neinflamabila, separator aer/refrigerant si o cutie de alimentare care contine cablu de impamantare cu conexiuni sigilate pentru, liniste sufleteasca.

Performanta eficienta
Seria M ofera performante impresionante, chiar si in conditii extreme de exterior, oferind o temperatura maxima de iesire a apei de 75°C la temperatura exterioara de - 10°C si capacitatea de a furniza apa calda de 55°C la temperatura exterioara de -25°C. Unitatile exterioare T-CAP mentin capacitatea de incalzire pana la temperaturi exterioare de -20°C si pot functiona pana la -28°C. Acest lucru le face ideale pentru proiecte de modernizare si renovari care necesita temperaturi ridicate ale apei pentru calorifere. In plus, pot atinge o temperatura a apei calde menajere de pana la 65°C fara incalzitor si permit sterilizarea rezervorului de apa fara a fi nevoie de un incalzitor de rezerva.

Seria M are un design imbunatatit, cu o structura anti-vibratii, sasiu reproiectat si viteza optimizata a ventilatorului pentru a reduce nivelul de zgomot, asigurand un mediu confortabil si linistit. Unitatile mentin o valoare scazuta a sunetului ErP, un minim de 53B(A)¹, care poate fi redusa si mai mult in functionarea „mod super silentios”, minimizand intreruperile in orice setare.

Unitatile exterioare din seria M dispun de tehnologia unica si fiabila a compresorului Scroll R290 de la Panasonic. Noua sa logica de compresor permite unitatilor sa maximizeze capacitatea la temperaturi exterioare mai scazute.

Design placut
Unitatile exterioare T-CAP vin acum intr-un design elegant gri antracit, imbinandu-se perfect in orice cadru.
Unitatile sale All-in-One ofera cea mai buna solutie de economisire a spatiului pentru orice casa, cu o amprenta mica de doar 598 × 600 mm si pot fi aliniate cu alte electrocasnice mari, cum ar fi un frigider si/sau masina de spalat, pentru a reduce spatiul necesar pentru instalare. Poate fi instalata si cu o unitate de ventilatie deasupra datorita inaltimii sale reduse.

Conectivitate simpla
Sistemele vin cu o cutie de control nou-nouta care permite o instalare flexibila si o conexiune simpla la internet prin noul panou frontal. Pentru o usurinta suplimentara, telecomanda din seria M a fost proiectata in armonie cu intregul sistem, cu interfata de utilizator optimizata si functii imbunatatite. Aceasta include citirea presiunii apei pe ecranul principal pentru confort, modul bivalent rentabil cu logica tarifului de alimentare si un sistem de control dublu pentru controlul independent a doua zone din locuinta².

Sistemele au capacitatea de control inteligent si monitorizare a consumului de energie. Aquarea Service Cloud este disponibil pentru instalatori si companii de intretinere, permitand supravegherea de la distanta in timp real a unui parc de instalatii pentru o satisfactie sporita a clientilor. Pentru utilizatorii finali, aplicatia Panasonic Comfort Cloud este disponibila pentru gestionarea simpla si intuitiva a energiei, cu control convenabil de la distanta a intregii game de functii de incalzire si apa calda.

¹ Unitate cu o capacitate de 12 kW
² Necesita o telecomanda suplimentara​

Produse mentionate in articol
Pompa de caldura Panasonic Aquarea T-CAP seria M
 
Pompa de caldura Panasonic Aquarea T-CAP seria M

Aquarea M Series T-CAP ofera o revolutie in materie de design, performanta, conectivitate si durabilitate. Aliniindu-se la viziunea Panasonic privind o societate fara emisii de carbon si la planul GREEN IMPACT. Aquarea M Series T-CAP este solutia perfecta pentru renovari, avand capacitati de 9, 12 sau 16 kW. Sistemul poate fi integrat alaturi de radiatoarele existente, cu o temperatura ridicata a apei de pana la 75°C. Seria M permite mai multe optiuni de aplicare, oferind diferite unitati interioare, disponibile in All-in-One si Bi-Bloc, precum si optiuni de functionalitate de baza complete pentru Control Box sau Remote-only. Ofera performante impresionante, chiar si in conditii de temperaturi extreme la exterior, oferind o temperatura maxima de tur a apei de 75°C la temperatura exterioara de -10°C si capacitatea de a furniza apa calda de 55°C la temperatura exterioara de -25°C. Unitatile exterioare T-CAP mentin capacitatea de incalzire pana la temperaturi exterioare de -20°C si pot functiona pana la -28°C.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Noua gama de pompe de caldura Big Aquarea T-CAP M de la Panasonic
Noua gama de pompe de caldura Big Aquarea T-CAP M de la Panasonic
Solutie flexibila, compacta si eficienta din punct de vedere energetic pentru instalatiile de incalzire centrala si apa calda menajera in locuinte multifamiliale sau cladiri comerciale
Noua gama de pompe de caldura Big Aquarea T-CAP M de la Panasonic
Categorii
Pompa de caldura
Pompa de caldura
Echipament de incalzire, schimbator de caldura, cos de fum
Echipament de incalzire, schimbator de caldura, cos de fum
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...