Concurs
15 noiembrie 2021 15 Nov 2021

Panasonic PRO Awards ’21, competitia europeana de prestigiu

Competitie europeana de prestigiu Panasonic PRO Awards ’21

Puneti-va in evidenta munca si inscrieti-va la Premiile Panasonic PRO Awards 2021

Aceasta competitie europeana de prestigiu este organizata inca din 2014, celebrand instalatiile de calitate, inovatiile si excelenta in proiectele cu solutii HVAC+R ale Panasonic, pe o gama larga de piete.

Aveti un proiect cu instalatii Panasonic care merita facut cunoscut?
Daca da, intrati acum si bucurati-va de sansa de a castiga!

Castigatorii vor aparea in publicatii din intreaga Europa si vor castiga o calatorie in Japonia pentru a vizita o fabrica Panasonic.

Competitie europeana de prestigiu Panasonic PRO Awards ’21
Competitie europeana de prestigiu Panasonic PRO Awards ’21
Categorii

Inscrierile - care scot in evidenta utilizarea solutiilor Panasonic - trebuie facute intr-una din categoriile mentionate mai jos:

  • Cel mai bun proiect rezidential: Crearea unui mediu confortabil acasa este cruciala - casele din ziua de astazi trebuie sa ofere mediul ideal pentru locuit, lucrat si relaxat. Cititi mai multe
  • Cel mai bun proiect de retail: Proiectele de retail cuprind o mare varietate de cladiri, de la centre comerciale si supermarketuri la magazine mici si curti. Aceasta categorie este ampla. Cititi mai multe
  • Cel mai bun proiect comercial: Aplicatiile comerciale pot fi destul de solicitate, cu restrictii la fata locului, termene limitate si cerinte de inalta performanta. Cititi mai multe
  • Cel mai bun proiect HORECA (Hoteluri, restaurante etc.): Impunand adesea cerinte complexe si fluctuante, hotelurile, restaurantele si alte locatii HORECA prezinta numeroase provocari... Cititi mai multe

Selectati de juriu

Juriul din acest an va selecta patru castigatori suplimentari in urmatoarele categorii:

  • Cel mai bun proiect de inovatie: Proiectul castigator din aceasta categorie va da dovada de fler si perspectiva in abordarea sa, analizandu-se fidelitatea cu care a raspuns proiectul cerintelor din brief si a indeplinit obiectivele.
  • Cel mai bun proiect sustenabil: Acest proiect se va alinia viziunii despre mediu a Panasonic si va utiliza cele mai eficiente solutii energetice pentru un viitor mai ecologic.
  • Cea mai buna solutie Panasonic: Pentru acest premiu, juratii vor analiza modul in care participantul a proiectat o solutie care implica echipamente Panasonic pentru a oferi raspunsul optim la nevoile clientului.
  • Cel mai bun proiect nanoe™ X: Pe masura ce atentia mondiala se indreapta spre calitatea si protectia aerului, aceasta este o categorie deosebit de importanta. Juratii vor recompensa un proiect care prezinta beneficiile tehnologiei nanoe™ X.
  • Cel mai bun proiect de refrigerare: Acoperind toate domeniile de aplicare, juratii vor cauta un proiect specific care foloseste unitati de condensare Panasonic CO2 pentru a oferi beneficii reale clientilor.
  • Cel mai bun proiect de conectivitate: Intr-o lume tot mai conectata, juratii vor cauta sa recompenseze un proiect care prezinta in mod clar un nivel ridicat de intelegere a importantei conectivitatii, demonstrand eficacitatea acestuia pentru instalatori si utilizatorii finali.

Premiile din 2021

Premiile Panasonic PRO Awards celebreaza cele mai bune proiecte HVAC+R care scot in evidenta inovatia si excelenta cu solutiile Panasonic. Pe langa faptul ca proiectele castigatoare vor aparea in publicatii din toata Europa, participantii au sansa de a castiga premiile fantastice de mai jos.

Marele premiu pentru fiecare categorie:
O calatorie de neuitat la Panasonic Japonia

Competitie europeana de prestigiu Panasonic PRO Awards ’21
Competitie europeana de prestigiu Panasonic PRO Awards ’21

Castigatorul fiecarei categorii de la Premiile Panasonic PRO Awards va calatori in Japonia, unde va vizita sediul central global Panasonic si inovatorul oras inteligent sustenabil Fujisawa, de langa Tokyo. Orasul inteligent are aproximativ 1000 de case si este construit pe locul unei foste fabrici Panasonic, iar infrastructura si serviciile sale - de la IT la energie - sunt alimentate din surse sustenabile. Nu ratati ocazia de a experimenta aceasta destinatie uimitoare - inscrieti-va chiar acum la Premiile Panasonic PRO Awards.

Proiecte calificate - Casti wireless Technics

Toti participantii calificati vor primi un set de casti wireless Technics EAH-AZ70WE de ultima generatie. Aceste casti wireless premium cu sunet spectaculos Technics au calitati acustice impresionante si sunt dotate cu tehnologie de varf de anulare a zgomotului.

Competitie europeana de prestigiu Panasonic PRO Awards ’21
Competitie europeana de prestigiu Panasonic PRO Awards ’21

Termenul limita pentru inscrieri este 15 noiembrie 2021.

Pentru a afla mai multe informatii accesati pagina evenimentului Panasonic.

Produse mentionate in articol
Chiller Panasonic ECOi-W pentru pompa de caldura
 
Chiller Panasonic ECOi-W pentru pompa de caldura

Unitati exterioare pentru pompa de caldura ECOi-W si ECOi W numai racire: SEER/SCOP ridicat; functionare silentioasa; integrare cu sistemele VRF ECOi prin comanda BMS; interval de capacitate de la 20 kW pana la 210 kW; design personalizat; interval de functionare: de la -17°C (incalzire) [iar pana la 50°C (racire) - ECOi-W]; o gama larga de optiuni hidraulice si protocoale de comunicare. Este solutia ideala pentru hoteluri, birouri si spatii industriale.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Unitate Panasonic PACi NX Elite cu montaj pe perete, Invertor+ (R32) Unitate profesioanala Panasonic PACi cu montaj pe perete, Invertor -20°C (R32) Unitati exterioare Panasonic PACi Elite si Standard (R32) Unitate Panasonic PACi Elite cu montaj pe perete, Invertor+ (R32)
 
Aparate comerciale de aer conditionat Panasonic PACi (R32)
21 produse

Unitati exterioare si interioare PACi, boilere, schimbatoare de caldura cu eficienta ridicata, respectiv accesorii si dispozitive de conectare Panasonic PACi.

21 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Unitati de condensare comerciale Panasonic cu CO<sub>2</sub>
 
Unitati de condensare comerciale Panasonic cu CO2

Unitati de condensare ecologice seria CR cu CO2 pentru refrigerare comerciala. Panasonic a combinat compresorul cu 2 etape cu ciclu separat pentru randament marit. Performanta sezonala inalta. SEPR: Maximum 3,83 la racire, 1,92 la inghet. Coeficient de performanta ridicat la temperaturi ambientale mari. Sunt disponibile valori de referinta la temperatura medie sau scazuta in functie de aplicatii. Functionare silentioasa. Lungime mare conducte: Maximum 100 m. Posibilitate optionala de obtinere a subventiilor (in functie de localizare).

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de aer conditionat Panasonic Heatcharge VZ Invertor+ (R32) Sistem de aer conditionat Panasonic Etherea Invertor+ (R32) Sistem de aer conditionat Panasonic TZ compact Invertor+ (R32) Sistem de aer conditionat Panasonic FZ Invertor+ (R32)
 
Aparate de aer conditionat Panasonic pentru uz casnic
7 produse

Aparate de aer conditionat cu tehnologia nanoe™ X, tehnologie cu avantajele radicalilor hidroxil, special concepute pentru uz casnic. Aceste produse se adreseaza si profesionistilor din sectorul aparatelor de aer conditionat, gratie ofertei variate de produse capabile sa asigure aer conditionat pentru incaperi de orice dimensiuni - intotdeauna cu eficienta maxima si o facilitate de instalare incomparabila.

7 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Aquarea generatia J All in One High Performance, monofazic, 1 sau 2 zone, pompa de caldura pentru incalzire si racire (R32) Aquarea generatia J High Performance monobloc monofazic pentru incalzire si racire - MDC (R32) Aquarea generatia J High Performance monofazic, split pentru incalzire si racire – SDC (R32) Aquarea generatia H High Performance monobloc monofazic pentru incalzire si racire - MDC (R410A)
 
Pompe de caldura aer-apa Panasonic Aquarea
22 produse

Pompe da caldura disponibile in variantele 3/5/7/9 kW All in One, Bi-bloc si 5/7/9 kW Mono-bloc. Pompa de caldura aer-apa Aquarea pentru aplicatii rezidentiale si comerciale. Oferind capacitati de la 3 kW la 16 kW, gama de pompe de caldura Aquarea este cea mai cuprinzatoare linie de pe piata, proiectata pentru a satisface toate cerintele de incalzire si racire. Adecvate pentru constructii noi si proiecte de amenajare, solutiile sunt economice si cu un impact redus asupra mediului.

22 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Caseta tetradirectionala Panasonic 90x90 tip U2 Schimbator de caldura Panasonic ECOi pentru productia de apa rece si calda Seria Panasonic Mini ECOi LE1 Seria Panasonic cu gaz ECO G GE3 cu 2 conducte
 
Sisteme comerciale Panasonic VRF
19 produse

Unitati exterioare electrice VRF, sistem hibrid VRF, schimbatoare de caldura pentru productia de apa rece si calda, unitati pentru detectarea scurgerii de agent frigorific, unitati interioare pentru sisteme VRF, hydrokit pentru furnizarea apei calde (la 45°C, boilere pentru modele ECOi, perdea de aer cald pentru sisteme VRF, controllere si software VRF Designer.

19 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Panasonic a lansat noua serie de sisteme de climatizare ECOi LZ, mini VRF cu R32
Panasonic a lansat noua serie de sisteme de climatizare ECOi LZ mini VRF cu R32
Panasonic prezinta cea mai ampla gama Mini VRF R32
Panasonic a lansat noua serie de sisteme de climatizare ECOi LZ mini VRF cu R32
Panasonic a lansat gama completa PACi NX
Panasonic a lansat gama completa PACi NX
Generatia urmatoare, cu functia nanoe™ X, este aici
Panasonic a lansat gama completa PACi NX
Categorii
Schimbator de caldura pentru tehnologie de racire
Schimbator de caldura pentru tehnologie de racire
Instalatie de racire cu lichid, modul hidraulic
Instalatie de racire cu lichid, modul hidraulic
Sistem de climatizare VRF
Sistem de climatizare VRF
Instalatie de climatizare split
Instalatie de climatizare split
Pompa de caldura
Pompa de caldura
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...