Panasonic Marketing Europe GmbH<br>Reprezentanta South-East Europe

Chiller Panasonic ECOi-W pentru pompa de caldura

Unitati exterioare pentru pompa de caldura ECOi-W si ECOi W numai racire: SEER/SCOP ridicat; functionare silentioasa; integrare cu sistemele VRF ECOi prin comanda BMS; interval de capacitate de la 20 kW pana la 210 kW; design personalizat; interval de functionare: de la -17°C (incalzire) [iar pana la 50°C (racire) - ECOi-W]; o gama larga de optiuni hidraulice si protocoale de comunicare. Este solutia ideala pentru hoteluri, birouri si spatii industriale.

  • design cu bobina pentru limitarea dezghetarii (140-210)
  • design optimizat pentru reparatii si intretinere
  • de la 20 kW la 210 kW

Documente

Prezentare

Alte produse ale companiei
Aquarea generatia J All in One High Performance, monofazic, 1 sau 2 zone, pompa de caldura pentru incalzire si racire (R32)
 
Aquarea generatia J All in One High Performance, monofazic, 1 sau 2 zone, pompa de caldura pentru incalzire si racire (R32)

Aquarea High Performance All in One generatia J monofazic pentru incalzire si racire, pentru 1 sau 2 zone, are o eficienta energetica COP de pana la 5,33; A+++ pentru incalzire la 35°C si A+ pentru apa calda menajera; pompa de apa „A” cu viteza variabila; rezervor de apa calda menajera din otel inoxidabil cu panou de izolare U-Vacua™; debitmetru incorporat. Flexibilitate: lungime mare a conductelor, filtru de apa magnetic incorporat. Confort: curba de incalzire pana la -20°C / Temperatura de iesire a apei 60°C. Control: functii suplimentare cu PCB optional (2 zone de control, control bivalent, contact Smart Grid si altele). Conectivitate: optional Aquarea Smart si Service Cloud si integrare in proiecte BMS.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Control Aquarea Smart Cloud si Service Cloud
 
Control Aquarea Smart Cloud si Service Cloud

Aquarea Service Cloud permite instalatorilor sa se ocupe de sistemele de incalzire ale clientilor de la distanta. In acest mod, se economisesc timp si bani si se reduce timpul de raspuns, crescandu-se satisfactia clientilor. Functii avansate pentru intretinerea la distanta cu ecrane profesionale: vizualizare generala rapida; istoric al erorilor; informatii complete despre unitati; statistici disponibile in permanenta; cele mai multe setari disponibile. Aquarea se poate conecta la Cloud cu ajutorul CZ-TAW1, ceea ce permite atat controlul de catre utilizatorii finali, cat si intretinerea la distanta de catre partenerii de service. Aquarea Smart Cloud este mai mult decat un simplu termostat pentru pornirea si oprirea dispozitivului de incalzire. Este un serviciu puternic si intuitiv pentru controlul la distanta al unei game largi de functii de incalzire si pentru apa calda menajera, incluzand monitorizarea consumului de energie.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Unitate de tavan Panasonic PACi NX Elite Invertor+ (R32)
 
Unitate de tavan Panasonic PACi NX Elite Invertor+ (R32)

Unitatile cu montaj pe tavan asigura o distributie ampla a aerului, potrivita pentru incaperile mari. Inaltimea si adancimea tuturor capacitatilor sunt identice, pentru un aspect unitar in instalatiile mixte. Racord pentru aer proaspat disponibil in unitate. Fluxul de aer orizontal atinge maximum 9,5 m. Acesta este ideal pentru incaperile mari. Deschiderile mari pentru evacuarea aerului maresc fluxul de aer in stanga si in dreapta. Senzatia neplacuta cauzata de contactul direct intre fluxul de aer si corpul uman este impiedicata de „pozitia de prevenire a curentului”, care schimba latimea unghiului deschiderii in asa fel incat gradul de confort sa creasca. Functionare silentioasa. Telecomanda cu cablu CZ-RTC6BL permite configurarea facila a sistemului prin Bluetooth®. Optiuni Twin, Triple si Double-Twin split. Conectare si control usor al ventilatorului extern sau ventilatorului de recuperare a energiei, cu ajutorul conectorului PAW-FDC al unitatii de interior PCB. Dispozitivul extern poate fi controlat cu telecomanda unitatii de interior Panasonic.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Aquarea generatia J All in One High Performance, monofazic, 1 sau 2 zone, pompa de caldura pentru incalzire si racire (R32) Aquarea generatia J All in One Compact High Performance, monofazic, pompa de caldura pentru incalzire si racire (R32) Aquarea generatia H All in One Compact High Performance, monofazic, pompa de caldura pentru incalzire si racire (R410A) Aquarea generatia H All in One High Performance monofazic/trifazic, pompa de caldura pentru incalzire si racire (R410A)
 
Pompe de caldura Aquarea All in One
6 produse

Pompe de caldura Aquarea All in One generatia J si H versiune R32. Disponibile in variantele 3/5/7/9 kW.

6 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Seria Panasonic ECOi EX ME2 cu 2 conducte
 
Seria Panasonic ECOi EX ME2 cu 2 conducte

Unitatea exterioara VRF electric ECOi EX este conceputa special pentru cele mai solicitante birouri si cladiri mari. Sistem de inalta eficienta. De la 8 la 20 CP intr-un singur cadru. Gama de functionare extinsa pentru a furniza incalzire la temperaturi exterioare de pana la -25°C. Adecvata pentru proiecte de reamenajare. Exemple de utilizari: Complexuri. Cladiri inalte. Cladiri comerciale. Hoteluri.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Instalatie de racire cu lichid, modul hidraulic
Instalatie de racire cu lichid, modul hidraulic
Sistem de incalzire-racire prin perete si tavan
Sistem de incalzire-racire prin perete si tavan
Instalatie de climatizare fan-coil
Instalatie de climatizare fan-coil
Agent de transfer, curatare si dezinfectare
Agent de transfer, curatare si dezinfectare
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...