Placa mobilier, element de mobilier, fiting mobila, tapiterie

Blaturi de bucatarie Duropal Quadra P2
 
Blaturi de bucatarie Duropal Quadra P2

Blaturile de bucatarie Duropal pot fi utilizate ori de cate ori este solicitata foarte mult rezistenta si durabilitatea suprafetei. Datorita avantajelor igienice, domeniile clasice de aplicare sunt: bucatariile si baile moderne, cantinele si restaurantele, precum si in cabinetele medicilor, in laboratoare si amenajarea magazinelor, dar si pentru locurile de munca industriale si comerciale. Blaturile de bucatarie Duropal sunt produse dintr-o placa aglomerata de tip P2 conform EN 312, partea decorativa are aplicat Duropal HPL robust conform EN 438, iar partea inferioara suport hidrofug. Marginea frontala postformata a blatului Quadra are o raza de 3 mm, marginea din spate este etansata cu un cant de protectie, blatul fiind disponibil si in varianta dublu profilat. Produs Made in Germany.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Placi laminate din PAL Fundermax Star Favorit Placi laminate din PAL Fundermax Star Favorit Superfront Placi decor Fundermax Max HPL Placi compacte Fundermax Max Compact Interior
 
Placi Fundermax Interior
8 produse

Panourile Max Interior pot fi utilizate in orice domeniu al amenajarilor interioare care necesita cerinte de inalta calitate. Printre tipurile placi Max Interior se numara: acoperiri de pereti (disponibile in 270 de culori); materiale speciale pentru laboratoare; acoperiri pentru spitale; panouri curbe (formare compacta); panouri antistatice; materiale impermeabile (pentru bai, toalete, dusuri); panouri metalice compacte (pentru zone care necesita rezistenta ridicata la rupere); fronturi de usi; mobilier.

8 produse
Brosura
BIM
Vezi detalii
Card produs
Blaturi de bucatarie Duropal HPL Compact
 
Blaturi de bucatarie Duropal HPL Compact

Blaturile de bucatarie Duropal Compact sunt fabricate din laminat compact de 12 mm grosime, oferind o rezistenta mare la impact si umezeala. Structura lor le face adecvate pentru aplicatii in zone intens folosite, fiind rezistente si usor de curatat. Blaturile de bucatarie Duropal Compact sunt prelucrate longitudinal pe o singura sau pe doua fete. Materialul este disponibil cu 3 variante de miez: negru, alb si gri. Produs Made in Germany.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Placi usoare Eurolight EGGER Placi lacuite lucioase/mate PerfectSense EGGER PAL melaminat Eurodekor EGGER Placi MDF laminate Eurodekor EGGER
 
EGGER - Divizia Design Interior/Mobila
8 produse

Pe langa portofoliul larg de materiale care pot fi combinate, precum placile laminate (ca de exemplu PAL-ul melaminat), laminatele si canturile, EGGER dispune si de o gama diversa de placi suport, care pot fi alese in functie de specificatiile proiectului: de la zone cu trafic intens si cu rezistenta la umiditate, pana la produse ignifuge sau placi usoare. Mai mult decat atat, gama EGGER de placi brute ofera de asemenea si finisaje care permit lacuirea sau vopsirea.

8 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Placa mobilier, element de mobilier, fiting mobila, tapiterie

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...