Sifon, rigola, trapa in pardoseala

 
Rigola de scurgere 10° din otel

Ideala pentru un spatiu delimitat pentru o cabina de dus, unde nu se poate instala o cadita de dus clasica sau pentru o incapere unde este nevoie de o solutie fara bariere. Astfel se poate obtine un spatiu de dus perfect estetic si aerisit, care vizual se potriveste cu intreaga baie. Un volum garantat de scurgere de 60 litri/minut asigura faptul ca in timpul dusului, apa nu va balti nicaieri. Rigolele cu dimensiuni intre 300 si 1050 mm sunt cele mai la indemana pentru orice spatiu mare. De la spatiile de dus mici la cele mari, RAVAK ofera solutii pentru un dus relaxant.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
 
Sisteme de drenaj Tece
3 produse

Aproape invizibil. Sistemele Tece de drenaj pot fi integrate perfect in baile modern proiectate. Rigola de dus TECEdrainline cu grila placabila se remarca prin simplitatea sa, in timp ce, pe de alta parte, sistemul sifoane de pardoseala TECEdrainpoint S ofera o solutie universala si completa de drenaj.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Sifoane, receptori si rigole de dus HL
6 produse

Sisteme de solutii HL pentru dusuri accesibile (fara bariera). Receptoare de pardoaseala HL pentru parcari, terase si alte aplicatii.

6 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
 
Rigola in perete Geberit pentru dus fara cadita
4 produse

Gabaritele in care se incadreaza Shower Element sunt: inaltimea minima a sapei 9cm, max 20 cm; latimea elementului 50 cm; inaltimea elementului 41 cm + inaltimea sapei; adancimea de instalare in zidarie sau rigips (spatiul necesar in perete) este de 12 cm (zidarie), respectiv 11cm (rigips); racordul la canalizare este de 50mm (pe dreapta sau stanga), cu posibilitatea rabatarii sale la max 45 grade fata de pozitia laterala.

4 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
 
Asvox - sifoane cu rigole din inox

Gama de sifoane si rigole pentru drenaj marca Asvox este confectionata din otel inox AISI 304.
Linia Asvox alcatuita din sifoane pietonale si carosabile, rigole cu fisura si gratar, este utilizata la: societati agro-alimentare (abatoare, fabrici de produse lactate, pescarii), spitale, laboratoare, industria chimica si farmaceutica si in general oriunde este necesara drenarea unor cantitati mari de apa in timp scurt.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
EcoSystem - sifoane din inox

Realizat in totalitate din otel inoxidabil AISI 304 pentru a asigura o performanta maxima si pentru o rezistenta mecanica sporita. Echipat cu un mecanism inteligent care permite scurgerea atat a apei cat si a materialelor solide (frunze, praf, etc.), dar care si actioneaza ca un mecanism de inchidere pentru a preveni intruziunea de agenti perturbatori.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Rigola de dus Viega Advantix

Prima rigola de dus care se poate scurta arbitrar. Fara efort mare aceasta se poate debita la milimetru la dimensiunea dorita si se poate instala la perete sau oriunde in incapere. Astfel sunt satisfacute toate cerintele constructive. Disponibile in variante cu montaj incastrat in pardoseala cat si in perete.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Twin - gratare si rigole pentru piscine

Gratare si rigole pentru piscine, Twin, sunt utilizate pentru executarea acoperirilor la marginea piscinelor si spa-urilor, a prins contur din dorinta de a oferi clientilor nu doar un produs cu design deosebit, ci si un produs sigur care respecta cele mai severe cerinte ale Normelor Europene in materie de protectie si siguranta referitoare la: bazine olimpice, complexe sportive si de sanatate, spa, centre de agrement. Gratarul Twin este confectionat din doua materiale: corpul din polipropilena si suprafata de contact din elastomer termoplastic.
Twin ofera nu numai siguranta anti-alunecare, ci si aspect estetic placut, personalizare si confort la mers. Se poate personaliza pe gustul clientului si permite confectionarea unor gratare diverse, bicolore.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...