Radianti ceramici Schwank
 
Radianti ceramici Schwank

Radiatoarele ceramice Schwank sunt ideale pentru incalzirea spatiilor industriale, depozitelor, statiilor service, arenelor de sport, stadioanelor de fotbal si bisericilor. Radiatia infrarosie vizibila este generata de arderea ecologica a amestecului de aer-gaz in aceste placi ceramice. Suprafata placilor ceramice emit caldura la peste 950° C.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Tuburi radiante Schwank
 
Tuburi radiante Schwank

Tuburile radiante Schwank sunt o solutie ideala pentru o gama larga de aplicatii inclusiv in spatiile cu inaltimea medie si mica a tavanului.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de control Kubler Celestra Tub radiant Kubler Maxima Sistem de control Kubler ROSSY Tub radiant Kubler Optima Plus
 
Tuburi radiante Kubler
7 produse

Sistemele de incalzire radianta Kubler sunt in special recomandate pentru spatiile industriale cu inaltimi mari, pentru zonele cu deschideri dese ale usilor de acces, zonele cu izolatie termica deficitara. Radiatia infrarosie produsa de tuburile radiante Kubler ajunge instantaneu acolo unde este necesara pentru incazlire, la nivelul podelei si nu se pierde prin stratificare termica. Jetrun ofera produse de prima clasa si efectueaza cu usurinta modificari si produce solutii speciale pentru aplicatia dorita.

7 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Tub radiant geniumSchwank pe hidrogen
 
Tub radiant geniumSchwank pe hidrogen

geniumSchwank este un important punct de reper in ceea ce priveste dezvoltarea sistemelor de incalzire industriale eficiente. Este singurul incalzitor industrial din lume care poate functiona cu 100% hidrogen in standard, pentru intreaga serie, intr-un mod ecologic si sigur.

Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...