Kubler

Tuburi radiante Kubler

Sistemele de incalzire radianta Kubler sunt in special recomandate pentru spatiile industriale cu inaltimi mari, pentru zonele cu deschideri dese ale usilor de acces, zonele cu izolatie termica deficitara. Radiatia infrarosie produsa de tuburile radiante Kubler ajunge instantaneu acolo unde este necesara pentru incazlire, la nivelul podelei si nu se pierde prin stratificare termica. Jetrun ofera produse de prima clasa si efectueaza cu usurinta modificari si produce solutii speciale pentru aplicatia dorita.

Produse din aceasta familie

Tub radiant Kubler Maxima
 
Tub radiant Kubler Maxima

Subtire, dinamica, puternica: noua linie de incalzire in infrarosu isi urmeaza propria forma. Si o revendicare de performanta care rupe cu conventiile. Pentru a face acest lucru, am pus la indoiala fiecare componentă. Fiecare detaliu regandit. Rezultatul maximizeaza eficienta maxima a radiatiei la un fascinant 80%. Niciodata nu a existat atat de multa eficienta, atat de multa inteligenta, atat de multa pasiune in spatele unui sistem de incalzire a halelor de la Kubler. Beneficii: 80% componenta in infrarosu, costurile de energie cu pana la 35% reduse comparativ cu incalzitoarele cu infrarosu standard, tehnologie inovatoare a arzatoarelor, sistem integrat de control al performantei cu cea mai recenta tehnologie de control, unul dintre cele mai silentioase tuburi radiante din clasa sa.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Tub radiant Kubler Optima Plus
 
Tub radiant Kubler Optima Plus

Sistemele Kubler de incalzire cu infrarosu eficiente din punct de vedere energetic au inceput cu linia de produse Optima. Ultima generatie se numeste Optima Plus, deoarece are mai multe lucruri ca niciodata. Ceea ce a ramas de la inceput este performanta sa puternica si talentul sau de eficienta generala. Indiferent daca tavanele au o inaltime de 3,50 m sau 35 m: solutia de incalzire cu infrarosu Optima Plus functioneaza perfect in ambele. Beneficii: Optima Plus poate oferi pana la 72%. Investitia in Optima Plus se plateste singura in doar 2 - 5 ani. In functie de proiect, se poate economisi pana la 70% energie comparativ cu tehnologiile conventionale. Si pentru beneficiar asta inseamna cu pana la 70% mai putine costuri cu energia si emisiile de CO₂. In plus, modelul de flacara omogen garanteaza si mai putine puncte fierbinti si astfel minimizeaza formarea de oxizi de azot.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Tub radiant Kubler Prima
 
Tub radiant Kubler Prima

Prima este noua linie standard de incalzire cu infrarosu a Kubler pentru cladiri noi si existente. Pentru cerinte mari de performanta si bugete mici. Prima este echipat cu cea mai moderna si mai puternica tehnologie a arzatoarelor Kubler. Cu proprietati remarcabile de ardere, are caracteristici tehnice importante sau un diagnostic inteligent al arzatorului. Tehnologia de varf pentru incalzirea cu infrarosu care economiseste energie inseamna, de asemenea, ca Prima este compatibil cu hybrid si poate fi integrat in strategia de incalzire digitala Kubler Warme 4.0. Beneficii: tehnologie puternica de incalzire in infrarosu, raport excelent pret-performanta, arzator Hightec, conditii simple de instalare si intretinere, modele versatile, utilizare flexibila.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de control Kubler Celestra Sistem de control Kubler ROSSY Sistem de control Kubler E Steuerung Sistem de control Kubler TNW-Digital
 
Sisteme de control Kubler pentru tuburi radiante
4 produse

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...