Familie produse:  Tuburi radiante Kubler
Kubler

Sisteme de control Kubler pentru tuburi radiante

Produse din aceasta familie

Sistem de control Kubler Celestra
 
Sistem de control Kubler Celestra

Modulul de gestionare a energiei Celestra este cheia noii lumi a incalzirii digitale a spatiului. Cu acest instrument software inteligent se poate analiza, arhiva, compara si documenta curbele de temperatura, iesirile de incalzire si datele de consum. Sistemul informeaza despre starea curenta a sistemului si aduce un nivel cu totul nou de transparenta procesului de incalzire. Acest modul ofera instrumentele de care este nevoie pentru a se optimiza strategic eficienta sistemului de incalzire si conditiile prealabile pentru atingerea obiectivelor de eficienta. Control in functie de temperatura si umiditate. Afisarea valorilor tinta si reale pentru fiecare zona de incalzire. Afisaj de functionare si defectiune pentru unitati si ventilator colectiv de evacuare. Afisarea modului de functionare (zi, noapte, vacanta, petrecere, serviciu). Operatiune de vacanta. Protocol de sapte zile. Afisarea orelor de functionare. Protectie impotriva functionarii neintentionate.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de control Kubler ROSSY
 
Sistem de control Kubler ROSSY

Sistemul de comanda R.O.S.S.Y® optimizeaza timpul de functionare si consumul de energie pentru incalzirea de tip infrarosu combinata cu folosirea caldurii reziduale aducand noi standarde in functionalitate si accesibilitate. Ca o recunoastere a calitatilor sistemului de comanda R.O.S.S.Y® acesta a fost recompensat in anul 2004 cu premiul pentru inovatie al Ministerului Federal al Economiei din Germania. Flexibil, functional si accesibil, R.O.S.S.Y® raspunde tuturor cerintelor clientilor. Beneficii: reduce timpul de functionare efectiv, functionalitate optima, montare si demontare modulara, meniu simplu de folosit, software standard, compatibil cu PC, poate fi montat pe orice sistem de incalzire cu infrarosu.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de control Kubler E Steuerung
 
Sistem de control Kubler E Steuerung

Controlul E* este solutia de baza la nivel de intrare pentru sistemele de incalzire mici si mijlocii, pentru setarea programelor de protectie de zi, noapte, saptamana si inghet, pentru consum optimizat de energie, in pana la doua zone de incalzire si pentru functii suplimentare, cum ar fi SmarTec sau controlul partiului.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de control Kubler TNW-Digital
 
Sistem de control Kubler TNW-Digital

Aceasta unitate de control digitala este proiectata pentru sisteme mici. Pentru reglarea fiabila a pana la doua dispozitive de incalzire. In modul zi / noapte, automat sau in modul de protectie impotriva inghetului. Afisajul arata ora, ziua saptamanii si temperatura curenta. Aceasta unitate de control ieftina este proiectata in conformitate cu clasa de protectie IP 30.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...