Echipamente pentru piscina

Dezumidificator pentru piscine Hidros SHA Dezumidificator pentru piscine Hidros SBA Centrala dezumidificare pentru piscine Hidros SDA Centrala dezumidificare pentru piscine Hidros SMA
 
Dezumidificatoare pentru piscine Soldec
8 produse

Apa evaporata dintr-o piscina de interior este calculata In functie de suprafata luciului de apa, temperaturile apei si aerului, numarul de ore utilizare, destinatia piscinei si alte caracteristici tehnice specifice fiecarui proiect In parte. In functie de rezultat, se recomanda dezumidificatorul pentru piscina potrivit.

8 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Pompe de caldura pentru piscine Microwell HP
 
Pompe de caldura pentru piscine Microwell HP

Pompele de caldura din gama Microwell HP sunt echipamente care functioneaza pe principiul regenerarii energiei, fiind proiectate pentru a asigura, in mod continuu, apa incalzita sau racita pentru orice piscina exterioara. Pompele de caldura Microwell sunt capabile sa extraga caldura din aer si sa o transforme in apa calda sau rece, generand energie cu un randament ridicat, producand de 6 ori mai multa energie decat consuma. HP Compact si HP Split sunt disponibile in 5 capacitati, potrivite pentru orice piscina sau alte aplicatii similare.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...