Sistem de delimitare si anti-parcare

Stalp mmcité Donat
 
Stalpi si balustrade mmcité

Stalpii mmcité sunt realizati din otel galvanizat si acoperiti cu vopsea pulbere sau din aliaj de aluminiu turnat. Cap din aliaj de aluminiu lasat in stare naturala sau prevazut cu un strat de vopsea pulbere. Structura permite cap si corp in culori diferite. Ancorare pe si sub pavaj cu suruburi ascunse. Posibilitatea montarii unui lant pentru interconectare.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Sisteme de ghidare si de protectie multiple CITYBLOC®
 
Sisteme de ghidare si de protectie multiple CITYBLOC®

Sistemele de ghidare si de protectie multiple pentru santiere, circulatia in desfasurare si zone de stationare CITYBLOC® asigura cu succes, conform celor mai stricte conditii EN 1317-2, mai multa siguranta in zonele publice, comerciale si industriale. Sistemul este construit modular, iar designul elementelor individuale permite proiectarea sigurantei la scala mica, garantand astfel siguranta absoluta. Sistemele CITYBLOC® reduc pe termen lung si in mod eficient riscul de accidente pentru toti participantii la trafic. Acestea nu doar despart in siguranta pietonii si biciclistii de circulatia rutiera, ci permit semnalizarea simpla a zonelor periculoase prin intermediul accesoriilor variate.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Parapete prefabricate din beton DELTABLOC® DB80
 
Parapete prefabricate din beton DELTABLOC® DB

Seriile DB 80 si DB 100 cuprind tot ceea ce este necesar pentru o abordare holistica a sigurantei. Dezvoltate pentru o performanta remarcabila de siguranta. Dezvoltate sa acopere toate aplicatiile pana la un grad de protectie H1, montate pe suprafata, cu pilon infipt in sol, fixate, ancorate sau incorporate. Seria DB 120 este dezvoltata sa acopere toate aplicatiile pana la un grad de protectie H4b, montate pe suprafata, cu pilon infipt in sol sau ancorate. Seriile DB 80 si 100 fac parte din conceptul holistic DELTABLOC® de siguranta pasiva a traficului. Prin intermediul tranzitiilor SafeLink®, acestea pot fi conectate fara probleme la seria DB 120, dispozitive de protectie din otel sau alte sisteme realizate de terte parti.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Sistem de delimitare si anti-parcare

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...