Instalatie de purificare, dezumidificare a aerului pentru incaperi mici

Generator independent Panasonic air-e nanoe™X
 
Generator independent Panasonic air-e nanoe™X

Primul generator nanoe™X independent de la PAnasonic, air-e, montat pe tavan, are un consum redus de energie si este ideal pentru o mare varietate de aplicatii in care calitatea aerului din interior este o prioritate, inclusiv pentru instalarea in hoteluri, scoli, centre de ingrijire, spitale, birouri, restaurante, locuinte si altele.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Purificator de aer REINTAIR®
 
Purificator de aer REINTAIR®

Purificatoarele REINTAIR®, dezvoltate de Casals Ventilación, sunt echipate cu doua filtre absolute HEPA H14, singurele eficiente in captarea particulelor fine ca polen, fum de tutun, bacterii si orice alte particule in suspensie ce pot produce alergii, astm sau alte probleme respiratorii. In completare doua pre-filtre G4 (Iso coarse 65%) ce asigura protectia filtrului HEPA H14, prelungind durata lui de utilizare. REINTAIR® Warrior veriune echipata cu turn Fotocatalizator-UVC, care sterilizeaza aerul de virusuri si bacterii prin combinarea luminii UVC cu oxidarea fotocatalitica. Este protejat impotriva coroziunii pentru a evita deteriorarea in urma curatarii cu substante dezinfectante. Carcasa este confectionata din panou dublu izolat de 25 mm grosime, ceea ce duce la o functionare silentioasa.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Purificator de aer AirSanitizer
 
Purificator de aer AirSanitizer

Purificatorul AirSanitizer, este disponibil in doua dimensiuni (in functie de debitul de aer filtrat). Principiul de functionare se bazeaza pe recircularea aerului din incaperea deservita si filtrarea lui in doua medii de filtrare: F9, respectiv Hepa H13. Montaj: necesita doar alimentare electrica, 230 V, 50 Hz. Echipamentul este de tip stand alone, plug & play, fara racordare la tubulatura sau agenti termici. Sector: birouri, spitale, spatii comerciale, spatii de productie, Horeca, activitati sportive si de relaxare. Pentru 8 schimburi de aer/ora, incaperea deservita trebuie sa aiba o suprafata maxima de 150 m².

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Module igienizare activa AIR KNIGHT
 
Module igienizare activa AIR KNIGHT

Modulele AIR KNIGHT sunt module de igienizare activa care implementeaza tehnologia PCO (oxidare fotocatalitica), dezvoltata si utilizata de NASA pentru igienizarea mediilor destinate misiunilor spatiale, unde una dintre principalele nevoi este calitatea si sanatatea aerului. Peroxidul de hidrogen (H2O2), generat de reactia fotocatalitica in cantitati mici, este extrem de eficient in distrugerea sarcinii microbiene, atat in aer, cat si pe suprafete. Pentru functionare optima, umiditatea relativa a aerului trebuie sa fie de minim 20%. Eficient impotriva bacteriilor, virusilor, mucegaiurilor, alergenilor, mirosurilor, compusilor organici si volatili.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Purificator de aer Daikin MC70L Purificator de aer Daikin Ururu MCK75J
 
Purificatoare de aer Daikin
2 produse

Purificatoarele de aer cu tehnologia streamer imbunatatesc confortul persoanelor care sufera de alergii si astm, iar umidificatoarele Ururu mentin un nivel confortabil al umiditatii cu ajutorul rezervorului de apa incorporat.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Instalatie de purificare, dezumidificare a aerului pentru incaperi mici

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...