Agregate de racire, camere frigorifice

Camere de refrigerare Viessmann
 
Camere de refrigerare Viessmann

Create ca sa intruneasca standardele inalte cerute de retail, catering cat si de sectorul industrial, camerele de refrigerare si de congelare Viessmann conving prin tehnica inalta folosita, prin eficienta energetica, prin proprietatile igienice cat si prin inaltul confort de utilizare. Viessmann dezvoltand in acest domeniu camere frigorifice si congelare Tecto, sisteme optimizate (performate convingatoare), racire pe masura (tehnica de sistem perfecta), agregate pentru refrigerare si congelare.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Agregate de racire Daikin cu condensator racit cu aer (numai racire) Ventiloconvectoare Daikin Agregate de racire Daikin cu condensator racit cu aer (pompa de caldura) Ventilatie cu recuperare de caldura Daikin VAM-FA
 
Agregate de racire Daikin
12 produse

Agregate de racire cu condensator racit cu aer (numai racire), agregate de racire cu condensator racit cu aer (pompa de caldura), unitati de condensare, racite cu aer, agregate de racire, racite cu apa, agregate de racire centrifugale, racite cu apa, agregate de racire fara condensator si agregate de racire pentru ventilatie.

12 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Chillere industriale Hidros LDA
 
Chillere industriale Hidros LDA

Seria chillerelor de inalta eficienta LDA au fost special proiectate pentru aplicatii cu sisteme de racire. Unitatile au fost optimizate pentru modul de racire, fiind capabile sa produca apa rece de la temperaturi de 7°C. Toate unitatile sunt realizate din tabla din otel zincat la cald, vopsit cu pulbere de poliuretan si emailate la temperaturi de 180°C pentru a asigura o protectie maxima impotriva coroziunii. Carcasa are panouri detasabile. Toate suruburile si niturile utilizate sunt fabricate din otel inoxidabil

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Chillere Carrier racite pe aer si pompe de caldura Chillere Carrier racite pe apa
 
Chillere Carrier
2 produse

Chillere racite pe apa, chillere racite pe aer si pompe de caldura.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Gea Küba - Baterii de racire industriale
 
Gea Küba - Baterii de racire industriale

GEA Küba are doua linii de sisteme de racire: Küba Blue Line si Küba Green Line.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Chilllere cu aer si pompe de caldura SyScroll Air Evo
 
Chilllere cu aer si pompe de caldura SyScroll Air Evo

Chiller cu racire cu aer si pompa de caldura. Capacitate de racire de la 145 la 360 kW. Capacitate de incalzire de la 140 la 380 kW. Versiuni de ventilatoare: STD (Standard), EC (Ventilatoare invertoare), HT (Temperatura inalta), HPF (Ventilatoare pentru presiune ridicata). Versiuni acustice: - (Versiune de baza cu zgomot scazut), L (Zgomot scazut), S (Zgomot super scazut). Versiunea pentru procese tehnologice: doar racire pentru aplicatia de proces LWT -10°C. Versiunea polara: pompa de caldura pentru conditii extreme (Temperatura aerului pana la -18°C (conditii de iarna). Doua circuite de refrigerare. 4 compresoare elicoidale. Valva de expansiune electronica. Circuite Microchannel (la versiunea numai cu racire).

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Unitati de refrigerare Intarcon VSF-G / VSH-CG / VCR-N/-C
 
Unitati de refrigerare Intarcon VSF-G / VSH-CG / VCR-N/-C

Sistemele de refrigerare pentru crame detin unitati de consendare cu ventilatoare silentioase axiale sau centrifugale, vaporizatoare cu flux dublu si au dimensiuni reduse, permitand functiile de incalzire, umidificare / dezumidificare si sunt dotate cu pompa de condens. Sunt disponibile in constructie compacta monobloc, cu ventilatoare axiale sau centrifugale.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Dry-coolerele adiabace Jacir-Gohl Topaz
 
Dry-coolerele adiabace Jacir-Gohl Topaz

Consum de apa de 25...30 de ori mai scazut decat al turnurilor de racire, nu este necesara tratarea apei, amortizarea investitiei (fata de turnurile de racire) se face in maxim 2 ani, nu exista risc de Legionella (nu exista zone de retentie a apei si nu sunt dispersati aerosoli in atmosfera), pastrarea capacitatii nominale de racire pe intreaga durata de viata a aparatului (nu se pot forma depuneri de calcar pe baterii), se pot obtine temperaturi ale apei racite cu 10-12°C mai coborate decat temperatura mediului ambiant, schimbatoare de caldura certificate Eurovent, nivel de zgomot mult mai redus decat al turnurilor de racire, clasa de eficienta IE4, elementele care intra in contact cu apa sunt fabricate dintr-un inox patentat, cu 50% mai rezistent la coroziune decat 316L.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...