Euroklimat

Chillere Euroklimat

Unele lucruri nu pot fi produse in masa. Echipamente personalizate pentru racirea sau incalzirea fluidelor, concepute cu priceperea si experienta celor care au petrecut ani de zile lucrand in stransa legatura cu problemele de functionare. Lucrarile de „proces”, in cele mai diverse forme de aplicare, gasesc solutia perfecta pentru toate problemele in aceasta sectiune. R290 (propan): agent frigorific natural si eficient, potrivit pentru aplicatiile pompelor de caldura. Datorita ingrijorarii pentru efectele eliberarii de agenti frigorifici HFC asupra mediului global, cauzate de potentialul ridicat de incalzire globala al acestor substante, exista un mare interes in Europa si in alte parti ale planetei, pentru utilizarea hidrocarburilor ca agenti frigorifici. R290: solutia pe termen lung. GWP foarte scazut (GWP R290 = 3) potrivit pentru a fi utilizat pana in 2030 fara nici o restrictie legata de reglementarea gazelor fluorate.

Documente

Chillere Euroklimat - prezentare generala

prezentare generala

pdf 2.7 MB Engleza
Chillere Euroklimat
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document
Alte produse ale companiei
Centrala termica solara in condensare Wolf CSZ-2
 
Centrala termica solara in condensare Wolf CSZ-2

Sistemul CSZ-2 se remarca prin randament solar ridicat, silentiozitate si dimensiuni compacte, accesibilitate excelenta la toate componentele pentru operare si service din fata, oferind o multime de optiuni de amplasare in locuinta. Combinatia perfecta gaz-solar. Sistemul CSZ-2 este dezvoltat si echipat in conformitate cu conceptul de eficienta prin condensare. Ca urmare, CSZ-2 poate acoperi pana la 60% din prepararea apei calde menajere cu energie solara, ceea ce face ca sistemul sa fie solutia perfecta acolo unde se doreste economie si confort la un nivel ridicat. Sistemul modular cuprinde: centrala termica in condensare CGB-2, boiler solar, pompa solara de inalta eficienta, controler solar SM-2, vas de expansiune de 25 l si un vas pentru colectare a fluidului solar. Noul modul de programare permite ca intregul sistem sa fie controlat si analizat, de exemplu, variabilele precum randamentul solar, conversia in kW ora, metri cubi de gaz natural, pot fi foarte usor calculate.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Perdea de aer Teddington seria A
 
Perdea de aer Teddington seria A

Perdelele de aer din seria A sunt solutia ideala pentru spatiile comerciale si cladirile de birouri. Design compact si extrem de flexibil in termeni de performanta, dimensiuni si caracteristici - perdele de aer cu performante inalte la un pret accesibil. Dispozitivele din seria A folosesc tehnologia conventionala cu lamele pentru descarcarea aerului. Patru categorii de performanta disponibile la alegere in trei tipuri de design. Lungimi: 1000, 1500, 2000, 2500 si 3000 mm.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Umidificator HygroMatik FlexLine
 
Umidificator HygroMatik FlexLine

Cu FlexLine, HygroMatik ofera o generatie moderna de umidificatoare cu abur, care consta dintr-un model de baza la care se pot adauga diverse accesorii pentru a crea o solutie individuala de umidificare potrivita pentru orice cerinta. La fel ca gama Standard, gama FlexLine este disponibila in varianta cu electrod sau cu rezistenta, pentru a putea alege in functie de specificul proiectului. Gama de debite de abur este extrem de generoasa, de la 3 la 135 kg/h. Umidificatoarele cu abur HygroMatik pot fi prevazute cu rampe simple de abur sau cu sistemul multiplu pentru o mai buna absorbite. Umidificatoarele cu abur HygroMatik se pot folosi atat pentru injectare aburi in sisteme de ventilatie noi sau existente, cat si pentru distributia aburului direct in spatiul unde este nevoie. Gama FlexLine este conceputa si cu atentie la problemele de mediu, cabinet robust si durabil pentru o durata de viata cat mai lunga, cilindru de abur refolosibil, eficienta energetica de varf.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Aeroterme cu agent termic Wolf TLH / TLH-K
 
Aeroterme cu agent termic Wolf TLH

Unitatile de incalzire din seria TLH au fost dezvoltate special pentru incalzire convenabila. Sunt disponibile diverse modele, care se potrivesc in urmatoarele aplicatii: incalzire, ventilatie sau filtrare. Fiecare dispozitiv poate fi utilizat impreuna cu accesorii adecvate pentru operare cu aer recirculat, aer amestecat sau aer exterior si montat pe perete sau tavan. Exista patru dimensiuni diferite pentru debite de aer de pana la 9000 m³/h si puteri de incalzire de pana la 164 kW. Avantajul acestui echipament este ca temperaturile de refulare de aproximativ 36°C pot fi atinse chiar si cu sisteme de incalzire la temperatura joasa sau cu sisteme de cazane de inalta eficienta, cu distributii tur/retur de 50/40°C si debit volumic maxim in recirculare.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Centrala termica in condensare Wolf CGW-2 Centrale termice in condensare Wolf FGB/FGB-K Centrala termica in condensare Wolf CGS-2 Centrale termice in condensare Wolf CGB-2/CGB-2K
 
Centrale termice Wolf pe gaz - rezidentiale
5 produse

Producatorul Wolf pune accent pe eficienta energetica si ofera atat centrale termice pe gaz in condensare, cat si centrale termice clasice de inalta eficienta. Centralele termice pe gaz Wolf se pot conecta la sisteme de incalzire solare sau cu pompa de caldura. De asemenea ofera centrale termice solare ce constau intr-o centrala termica pe gaz cu boiler solar si grup de automatizare ce se poate conecta direct la panouri solare plane sau cu tuburi vidate.

5 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Agregate de racire, camere frigorifice
Agregate de racire, camere frigorifice
Usa antifoc, antifum, fonoizolatoare, antiinundatii, frigorifica, cortina antifoc
Usa antifoc, antifum, fonoizolatoare, antiinundatii, frigorifica, cortina antifoc
Perdea de aer
Perdea de aer
Instalatie de uscare si umidificare a aerului
Instalatie de uscare si umidificare a aerului
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...