CITYBLOC®

Sisteme de ghidare si de protectie multiple CITYBLOC®

Sistemele de ghidare si de protectie multiple pentru santiere, circulatia in desfasurare si zone de stationare CITYBLOC® asigura cu succes, conform celor mai stricte conditii EN 1317-2, mai multa siguranta in zonele publice, comerciale si industriale. Sistemul este construit modular, iar designul elementelor individuale permite proiectarea sigurantei la scala mica, garantand astfel siguranta absoluta. Sistemele CITYBLOC® reduc pe termen lung si in mod eficient riscul de accidente pentru toti participantii la trafic. Acestea nu doar despart in siguranta pietonii si biciclistii de circulatia rutiera, ci permit semnalizarea simpla a zonelor periculoase prin intermediul accesoriilor variate.

  • sistem modular
  • ofera singuranta
  • instalare si manipulare facila

Documente

Sisteme de ghidare si de protectie multiple CITYBLOC® - prezentare detaliata

prezentare detaliata

pdf 1.8 MB
Sisteme de ghidare si de protectie multiple CITYBLOC®
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document
Alte produse ale companiei
Stalpi din beton pentru linii electrice aeriene Somaco
 
Stalpi din beton pentru linii electrice aeriene Somaco

Stalpii pentru linii electrice aeriene sunt utilizati pentru sustinerea liniilor electrice aeriene, in conformitate cu normativele specifice, in zone locuite si in conditii normale de mediu. Utilizarea in conditii climaterice si de mediu deosebite impune luarea unor masuri suplimentare de catre proiectantului liniei. La solicitarea clientului, stalpii pot fi livrati cu beton tratat cu substante hidrofobizante, aplicate la exterior sau in masa betonului.
Stalpii pentru linii electrice aeriene sunt prevazuti la varf si la baza cu borne de legare la pamant si goluri PVC cu diametrul de 25 mm pentru prinderea consolelor. Stalpii centrifugati au golul inchis in partea superioara, pentru a preveni degradarea in timp a betonului si armaturilor.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Camin rotund de tragere pentru linii electrice subterane Somaco Stalpi din beton pentru linii electrice aeriene Somaco
 
Elemente prefabricate din beton pentru infrastructura electrica Somaco
2 produse

Somaco ofera solutii pentru proiectele de infrastructura electrica - clasica sau alternativa: stalpi din beton pentru linii electrice aeriene (L.E.A.) si camine de tragere pentru linii electrice subterane (L.E.S.). La cerere, Somaco poate produce si alte elemente din beton pentru infrastructura electrica. Experienta acumulata cu fiecare proiect, sustinuta de multiplele certificari pe care le detin, garanteaza calitatea si durabilitatea prefabricatelor Somaco.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Parapete prefabricate din beton DELTABLOC® DB80 Parapete fonoabsorbante PHONOBLOC® DB NBF Sisteme de ghidare si de protectie multiple CITYBLOC®
 
Parapete prefabricate din beton si panouri fonoabsorbante DELTABLOC®
3 produse

Somaco Grup Prefabricate produce sub licenta sistemul de parapete prefabricate din beton pentru protectia drumurilor DELTABLOC®, care cuprinde o varietate de elemente utilizate pentru siguranta in trafic pe autostrazi, drumuri nationale, santiere si spatii urbane, precum si de panouri fonoabsorbante. DELTABLOC® este liderul mondial de bariere de siguranta rutiera permanente si temporare, precum si de panouri fonoabsorbante din gama premium.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sisteme de canalizare din beton Somaco
 
Sisteme de canalizare din beton Somaco

Somaco aduce o solutie moderna si sigura pentru retelele de canalizare din Romania. Sistemul  este  modular si flexibil, se poate adapta tuturor tipurilor de proiecte de canalizare. Elementele prefabricate din beton sunt produse cu tehnologia germana BFS, care permite un grad inalt de control al parametrilor de calitate. Sistemul de canalizare din beton prezinta avantaje nete fata de alte materiale (ex. PVC), el fiind promovat ca prima solutie de canalizare in intreaga Europa. Este economic pentru ca are o durata mare de viata (pana la 70 ani) si costuri reduse de intretinere.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Parapete prefabricate din beton DELTABLOC® DB80
 
Parapete prefabricate din beton DELTABLOC® DB

Seriile DB 80 si DB 100 cuprind tot ceea ce este necesar pentru o abordare holistica a sigurantei. Dezvoltate pentru o performanta remarcabila de siguranta. Dezvoltate sa acopere toate aplicatiile pana la un grad de protectie H1, montate pe suprafata, cu pilon infipt in sol, fixate, ancorate sau incorporate. Seria DB 120 este dezvoltata sa acopere toate aplicatiile pana la un grad de protectie H4b, montate pe suprafata, cu pilon infipt in sol sau ancorate. Seriile DB 80 si 100 fac parte din conceptul holistic DELTABLOC® de siguranta pasiva a traficului. Prin intermediul tranzitiilor SafeLink®, acestea pot fi conectate fara probleme la seria DB 120, dispozitive de protectie din otel sau alte sisteme realizate de terte parti.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Sistem de delimitare si anti-parcare
Sistem de delimitare si anti-parcare
Pavaj, bordura
Pavaj, bordura
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...