Karcher Romania Srl

Masini profesionale de frecat-aspirat Kärcher

In comparatie cu metodele manuale de curatare a podelei, masinile de frecat-aspirat sunt mai rapide, mai rentabile si mai minutioase atunci cand vine vorba de curatarea tuturor tipurilor de podele. Acestea economisesc timp si agenti de curatare, iar acest lucru protejeaza atat angajatii, cat si bugetul. Masinile sunt, de asemenea, usor de utilizat si cu mentenanta redusa.

Produse din aceasta familie

Masina profesionala de curatat pardoseli Kärcher B 110 R
 
Masina profesionala de frecat-aspirat Kärcher B 110 R

Kärcher B 110 R completaza gama de masini de frecat-aspirat profesionale cu post de conducere. Aceasta este foarte silentioasa, ofera performante ridicate de curatare si o foarte mare usurinta in exploatare, fiind ideala pentru curatarea diverselor pardoseli din interiorul cladirilor, precum: centre comerciale, supermarketuri, hoteluri, restaurante, depozite, parcari acoperite, gari, aeroporturi, centre logistice, spitale si clinici medicale, spatii de productie (automotive, textila, mecanica, etc).

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Masina profesionala de frecat-aspirat Kärcher BR 35/12 C
 
Masina profesionala de frecat-aspirat Kärcher BR 35/12 C

Extrem de usoara si mobila, masina de frecat-aspirat BR 35/12 C facelift a fost imbunatatita pentru a-i creste performantele si fiabilitatea. Bateria Li-Ion este de 3 ori mai durabila decat bateriile clasice, permite reincarcarea partiala daca este cazul, iar reincarcarea completa dureaza mai putin de 3 ore. Functie eco-efficiency cu economie a bateriei de pana la 50% si 40% mai putin zgomot. Cap de perie cu tehnologie inovatoare Kart ce permite rotirea acestuia la 180°.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...