Somaco Grup Prefabricate Srl

Somaco Grup Prefabricate Srl

Contact
 
Produse prefabricate din beton pentru infrastructura rutiera Somaco

Somaco ofera o gama larga de elemente prefabricate din beton pentru poduri si podete: grinzi  de pod din beton armat, aripi de pod din beton armat, elemente de podet din beton armat, dale din beton precomprimat, elevatii din beton armat. Acestea sunt produse in conformitate cu standardele in vigoare si cu proiectele IPTANA si pot fi  adaptate proiectelor beneficiarilor. La cerere, Somaco poate produce si  alte elemente prefabricate din beton pentru infrastructura, conform proiectului beneficiarului.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Produse prefabricate din beton pentru structuri la cheie Somaco

Somaco ofera o gama larga de elemente prefabricate din beton pentru structuri la cheie si  hale industriale: fundatii pahar din beton, stalpi  prefabricati din beton, grinzi  si  pane prefabricate din beton, pereti  din beton, elemente planseu. Utilizarea prefabricatelor Somaco va asigura o viteza sporita de montaj, flexibilitatea formelor si  designului  - pentru ca elementele sunt usor de combinat si interschimbat, precum si profitabilitatea lucrarilor - pentru ca favorizeaza o activitate continua  pe parcursul anului, o productivitate controlata si livrari ritmice conform  graficului de montaj.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Sistem premium de zidarie si termoizolatie cu BCA ecologic Somaco

BCA-ul (Betonul Celular Autoclavizat) este un material de constructie cu structura poroasa, fiind obtinut din materii prime naturale: ciment, var, nisip si apa, in configuratia caruia aerul este inchis in milioane de pori minusculi, uniform distribuiti. Datorita diversitatii gamei de produse, sistemul de zidarie si termoizolatie Somaco ofera flexibilitate in stabilirea solutiilor pentru toate tipurile de proiecte.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Sisteme de canalizare din beton Somaco

Somaco aduce o solutie moderna si  sigura pentru retelele de canalizare din Romania. Sistemul  este  modular si  flexibil, se poate adapta tuturor tipurilor de proiecte de  canalizare. Elementele prefabricate din beton sunt produse cu tehnologia germana  BFS, care permite un grad inalt de control al parametrilor de calitate. Sistemul de canalizare din beton prezinta avantaje nete fata de alte materiale (ex. PVC), el fiind promovat ca prima solutie de canalizare in  intreaga Europa. Este economic pentru ca are o durata mare  de viata (pana la 70 ani) si  costuri reduse de  intretinere.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Elemente prefabricate din beton pentru infrastructura electrica Somaco
3 produse

Somaco ofera solutii pentru proiectele de infrastructura electrica - clasica sau alternativa: stalpi din beton pentru linii electrice aeriene (L.E.A.), Casute din beton armat pentru posturi de transformare, Camine de tragere pentru linii electrice subterane (L.E.S.). La cerere, Somaco poate produce si alte elemente din beton pentru infrastructura electrica.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...