Ruukki si SSAB vor forma o singura entitate

Noul grup ce se va forma, va continua sa deserveasca atat la nivel local, cat si global nevoile consumatorilor

Ruukki si producatorul suedez de otel SSAB au anuntat pe data de 22 ianuarie 2014 intentia de a-si unifica activitatea operationala intr-o singura entitate.

Astfel, noul grup ce se va forma si va continua sa deserveasca atat la nivel local, cat si nivel global, nevoile consumatorilor - oferindu-le acestora o gama mult mai extinsa de oteluri speciale si oteluri standard, sub forma de rulouri, foi, tevi si profile. Unificarea operatiunilor celor doua companii va oferi noului grup posibilitatea de a actiona mai bine si mai eficient in beneficiul clientilor si va permite cresterea investitiilor, atat in dezvoltarea portofoliului de produse, cat si in proiectele de cercetare-dezvoltare.
Afacerile din domeniul constructiilor civile si industrial ale celor doua companii - Ruukki Building Products, Ruukki Building Systems si Plannja de la SSAB - se vor unifica intr-o divizie separata, venind in intampinarea solicitarilor pietei cu o gama complementara de produse si servicii, cu competente de business mult mai solide.

Pentru beneficiari acest proces de unificare nu va avea consecinte imediate. Compania Ruukki va continua modul de colaborare in acelasi mod ca si pana acum. Cel mai probabil, formarea noului grup se va finaliza in vara, acest lucru depinzand insa in mare masura de aprobarea fuziunii de catre autoritatile competente si de catre actionarii generali ai celor doua companii.

Compania Ruukki este in continuare la dispozitia clientiilor pentru o buna colaborare.



In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre produsele Ruukki, faceti clic pe pozele produselor prezentate mai jos sau cereti oferta de pret sau alte informatii de la persoana de contact a firmei Ruukki Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Tigla metalica Adamante Tabla faltuita Classic Tigla metalica Finnera Profil de tabla T20
 
Acoperisuri metalice Ruukki pentru case
9 produse

Adecvate pentru proiecte de renovare si la realizarea de constructii noi, sistemele de acoperis din tigla metalica Ruukki asigura solutii estetice, durabile si usor de intretinut. De asemenea au un aspect placut si un stil elegant, acordand si mai multa valoarea casei. Beneficiile cheie ale acoperisurilor metalice Ruukki sunt reprezentate de sistemele unice de protectie a tablei de otel, Purex™ si Pural™. Acestea asigura suprafetelor o durabilitate fara egal, protejandu-le in mod eficient impotriva zgarieturilor si coroziunii datorate zapezii si ghetii si garanteaza de asemenea faptul ca acestea nu-si vor pierde in timp culoarea din cauza radiatiilor UV ale soarelui

9 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Hala industriala la cheie
Hala industriala la cheie
Jgheab si burlan
Jgheab si burlan
Panou sandwich, panou termoizolant
Panou sandwich, panou termoizolant
Casete si lamele de fatada
Casete si lamele de fatada
Tigla metalica
Tigla metalica
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...