Noul glet de finisare gata preparat Rigips® PROMIX FINISH PLUS

Noul glet de finisare gata preparat Rigips® PROMIX FINISH PLUS

Glet de finisare gata preparat pentru gips-carton sau zidarie

Rigips® PROMIX FINISH PLUS este o pasta de finisare a suprafetelor, gata preparata, ce se utilizeaza la interior pentru realizarea stratului de finisaj necesar inaintea operatiei de vopsire cu vopsele lavabile sau a aplicarii de tapet. Uscare in contact cu aerul. Potrivita pentru o gama mare de suprafete suport: placi din gips-carton, gleturi de nivelare pe baza de ipsos sau ciment, tinciuri, tencuieli pe baza de ipsos, beton.

Aplicare

Pasta este gata preparata si poate fi aplicata dupa amestecare. Aplicarea poate fi atat manuala, cat si mecanizata cu pompe airless, in grosimi de pana la 2 mm. Datorita existentei unui numar foarte mare de tipuri de masini de gletuit, este recomandat ca inainte de aplicarea mecanizata a produsului pe santier, sa se efectueze un test de aplicare. Pentru aplicarea mecanizata, daca este necesar, produsul se poate dilua usor cu 2-3% apa (400-600 ml apa la o galeata de 20 kg).

Noul glet de finisare gata preparat Rigips® PROMIX FINISH PLUS - Galeata 20kg
Noul glet de finisare gata preparat Rigips® PROMIX FINISH PLUS - Galeata 20kg

ATENTIE la aplicare!

Diluarea excesiva creste riscul de aparitie a crapaturilor si de intarziere a uscarii. Adaugati apa treptat pentru a evita subtierea excesiva. Daca lichidul si pasta sau separat, amestecati din nou inainte de utilizare. Rigips® PROMIX FINISH PLUS poate fi folosit ca glet de finisare peste orice tip de pasta de rosturi. Permiteti uscarea completa inainte de slefuirea finala. Timpul de uscare depinde de conditiile mediului inconjurator. Pentru slefuirea manuala sau mecanizata (cu girafa) se recomanda folosirea unei hartii abrazive cu granulatie 220. Nu amestecati produsul cu alte materiale. Curatarea uneltelor se face cu apa curata.

Nivel de finisare: Q3 – Q4

Q3: acoperiti intreaga suprafata suport cu un strat subtire de material pentru a inchide porii (gletuirea fina a intregii suprafete). La nevoie suprafetele chituite vor fi slefuite.

Q4: acoperiti intreaga suprafata cu un strat de pasta de aproximativ 2 mm pentru a minimiza posibilitatea aparitiei urmelor pe suprafata suport sau in dreptul rosturilor. Dupa caz, suprafata se poate slefui dupa uscarea completa.

Depozitare

Termen de valabilitate: se va folosi in termen de 24 luni de la data de productie marcata pe ambalaj.
Se va proteja impotriva inghetului, se depoziteaza la temperaturi intre 5°C si 30°C.

Ambalare

Galeti de 20 kg si de 5 kg.

Paletizare

24 galeti x 20 kg = 480 kg
60 galeti x 5 kg = 300 kg.

Noul glet de finisare gata preparat Rigips® PROMIX FINISH PLUS - Galeata 5kg
Noul glet de finisare gata preparat Rigips® PROMIX FINISH PLUS - Galeata 5kg
Produse mentionate in articol
Glet de finisare gata preparat Rigips® PROMIX FINISH PLUS
 
Glet de finisare gata preparat Rigips® PROMIX FINISH PLUS

Gletul premixat, pe baza de lianti organici, este usor de aplicat, fiind potrivit pentru o gama variata de suprafete suport: placi din gips-carton, gleturi de nivelare pe baza de ipsos sau ciment, tinciuri, tencuieli pe baza de ipsos, beton. Consum: cca. 0,5-1,6 kg/m² (in functie de denivelarile suportului). Rigips® PROMIX FINISH PLUS poate fi aplicat dupa amestecare, atat manual, cat si mecanizat (cu pompe airless), in grosimi de pana la 2 mm. Uscare in contact cu aerul (air-drying). Se poate slefui manual sau mecanizat (cu girafa si hartie abraziva cu granulatie 220). Nivel de finisare: Q3 (acoperire a suprafetei cu strat de 1 mm cu glet) – Q4 (acoperire cu 2 mm glet). Se utilizeaza pentru realizarea stratului de finisaj (pe suprafete din gips-carton, beton sau ipsos), la interior, inainte de aplicarea vopselei lavabile sau a tapetului.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Placa de constructie
Placa de constructie
Glet
Glet
Plafon, placa acustica
Plafon, placa acustica
Perete despartitor cu structura usoara
Perete despartitor cu structura usoara
Zidarie portanta si neportanta
Zidarie portanta si neportanta
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...