Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei Ruukki Romania Srl

Jucator pe piata de solutii metalice pentru constructii si inginerie

Ruukki furnizeaza componente metalice, sisteme si sisteme metalice integrate pentru constructii si inginerie. Compania detine un portofoliu impresionant de produse si solutii metalice. Ruukki desfasoara operatiuni in 27 de tari, cu ajutorul unei echipe de 11.700 de specialisti. In 2010 vanzarile nete ale companiei au atins valoarea de 2.0miliarde EUR. Compania este listata la bursa NASDAQ din Helsinki sub numele de corporatie Rautaruukki Oyj: RTSKS.

Divizia Ruukki Construction ofera solutii metalice pentru constructii, solutiile firmei putand reduce semnificativ timpul de executie al intregii lucrari, atat pentru constructii comerciale cat si pentru constructii industriale. Selectii de produse din portofoliul Ruukki: solutii pentru structuri si fundatii metalice, panouri termoizolante, profile si solutii pentru fatade, componente prefabricate pentru anvelopa cladirii (inchideri si acoperis), sisteme de acoperis din tabla si structuri metalice pentru acoperis.

Compania este prezenta pe piata locala inca din 2001, prin intermediul Rannila Romania, una dintre subsidiarele grupului, cu sediul la Brasov. Un an mai tarziu Gasell Profil, o alta companie parte a aceluiasi grup, deschide o filiala in Bucuresti. In 2003 cele doua companii isi reunesc experienta, echipele si sediile la Bucuresti, o decizie care anunta deja fuziunea tuturor companiilor din grup sub acelasi nume, corporatia Rautaruukki. Astfel, in 2004 Rannila, Gasell Profil, Asva si Fundjia fuzioneaza, reunindu-se sub aceeasi umbrela: corporatia Rautaruukki si numele de marketing Ruukki. Un proces de anvergura, care a fost urmat si de o ampla campanie de rebranding la nivel international.

Din cele trei divizii ale grupului, in Romania Ruukki este prezenta prin Ruukki Construction si Ruukki Metals.

In Romania compania a realizat cea mai mare investitie greenfield in afara Finlandei – tara de origine – in valoare de peste 35 mil EUR, pentru dezvoltarea unui centru complet de productie de peste 3 hectare pentru Ruukki Construction. Investitia a fost initiata in 2007.

Fabrica include o sectie de structuri metalice, o sectie de profilare si o sectie de panouri termoizolante. Astfel, Ruukki Romania produce la nivel local un portofoliu complet: structuri metalice, panouri termoizolante cu rezistenta mare la foc, pereti de acoperis, profile trapezoidale cu cuta mica, profile autoportante, profile pentru acoperisuri din tabla tip tigla, accesorii metalice pentru acoperisuri si fatade. Ruukki Romania este unicul producator de pe piata locala capabil sa livreze panouri cu marcaj CE, agrementate, care respecta normele europene, obligatorii din toamna lui 2010. Mai mult Ruukki Romania este producator de sisteme de acoperis din tabla, ceea ce inseamna ca inclusiv materia prima, tabla de otel utilizata in fabricarea de profile de acoperis, este produsa intern, prin divizia Ruukki Metals.

Panouri termoizolante  

Sisteme structurale acoperisuri  

In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Ruukki, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Ruukki Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 
Produse mentionate in articol
Tigla metalica Adamante Tabla faltuita Classic Tigla metalica Finnera Profil de tabla T20
 
Acoperisuri metalice Ruukki pentru case
9 produse

Adecvate pentru proiecte de renovare si la realizarea de constructii noi, sistemele de acoperis din tigla metalica Ruukki asigura solutii estetice, durabile si usor de intretinut. De asemenea au un aspect placut si un stil elegant, acordand si mai multa valoarea casei. Beneficiile cheie ale acoperisurilor metalice Ruukki sunt reprezentate de sistemele unice de protectie a tablei de otel, Purex™ si Pural™. Acestea asigura suprafetelor o durabilitate fara egal, protejandu-le in mod eficient impotriva zgarieturilor si coroziunii datorate zapezii si ghetii si garanteaza de asemenea faptul ca acestea nu-si vor pierde in timp culoarea din cauza radiatiilor UV ale soarelui

9 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Hala industriala la cheie
Hala industriala la cheie
Jgheab si burlan
Jgheab si burlan
Panou sandwich, panou termoizolant
Panou sandwich, panou termoizolant
Casete si lamele de fatada
Casete si lamele de fatada
Tabla metalica cutata si ondulata
Tabla metalica cutata si ondulata
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...