Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei Carboplak Srl

Placile din policarbonat celular marca Carboplak sunt ideale in realizarea de acoperiri si inchideri transparente si flexibile

Carboplak Srl Bucuresti este o companie infiintata in anul 2008 prin divizarea activitatii de productie mase plastice a firmei SC Anticorosiv SA, primul producator de placi din policarbonat celular din Romania.

Activitatea de productie placi a inceput in anul 2007, cu o linie de productie moderna, furnizata de producatorul OMIPA Italia, urmand a se continua investitiile prin achizitionarea unei noi linii pentru productia de placi compacte din policarbonat.
Placile din policarbonat sunt placi plane, celulare,cu 2 sau 3 pereti protejate la UV pe o fata, si obtinute prin procedeul de extrudare. Dimensiunile standard sunt 2100 x 6000 mm. sau 2100 x 3000 mm, la grosimi cuprinse intre 4 si 20 mm. Placile sunt disponibile intr-o gama variata de culori, de la transparent, opal, bronz, albastru, rosu, bej, verde. Placile din policarbonat celular marca Carboplak sunt ideale in realizarea de acoperiri si inchideri transparente si flexibile.
 • Luminatoare
 • Pereti cortina pentru cladirile comerciale si de birouri, vitraje
 • Constructii de sere si solarii
 • Cupole/copertine pentru stadioane, sali de sport
 • Copertine statii de gaz
 • Pasaje pietonale
 • Pereti despartitori si comportamente interioare
 • Statii de metrou, autobuze, tramvaie
 • Panouri fonoabsorbante pentru sosele si autostrazi
 • Tavane false
 • Design interior
 • Acoperiri de piscine, stadioane, piete.
In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre placile Carboplak, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Carboplak Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Placi Carboplak din policarbonat
 
Placi Carboplak din policarbonat

Placile din policarbonat sunt placi plane, celulare, cu 2 sau 3 pereti protejate la UV pe o fata , si obtinute prin procedeul de extrudare. Dimensiunile standard sunt 2100 x 6000 mm sau 2100 x 3000 mm, la grosimi cuprinse intre 4 si 20 mm. Placile sunt disponibile intr-o gama variata de culori, de la transparent, opal, bronz, albastru, rosu, bej, verde. Carboplak Srl garanteaza pentru o perioada de 10 ani de la data vanzarii ca placile Carboplak sunt protejate de efectele nocive ale razelor UV si nu vor suferi schimbari semnificative ale indicelui de ingalbenire sau ale proprietatilor mecanice.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Placa transparenta, translucida din material plastic
Placa transparenta, translucida din material plastic
Sticla, placa inlocuitoare, protectie solara
Sticla, placa inlocuitoare, protectie solara
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...