Schrack Seconet lanseaza noul controler audio APS-9000 de la g+m Elektronik pentru sisteme de evacuare vocala si adresare publica

Schrack Seconet lanseaza noul controler audio APS-9000 de la G+M Elektronik pentru sisteme de evacuare vocala si adresare publica

Controlerul APS-9000, creat pentru o noua dimensiune a sistemelor de alarmare vocala (VA) si a sistemelor de adresare publica (PA), marca APS®-APROSYS

Proiectat pentru a fi noua unitatea de control a sistemului APS®-APROSYS, APS-9000 este cel mai nou si mai puternic controler cu o arhitectura si tehnologii orientate spre viitor. 
Cu un computer incorporat, bazat pe un sistem de operare Linux, APS-9000 este mai mult decat un simplu controler, este creierul ce conecteaza renumitele modulele de sistem APS®-APROSYS cu aplicatii digitale noi. 

Sistemul APS®-APROSYS, dintr-o simpla privire

APS®-APROSYS este un sistem electro-acustic de adresare publica sau alarmare vocala conform cu toate standardele in vigoare si reglementarile specifice fiecarei tari. Acesta este utilizat pentru difuzarea de informatii transmise vocal in spatii publice, pentru a difuza muzica sau poate fi utilizat in combinatie cu un sistem de monitorizare a situatiilor de urgenta, cum este de exemplu conectarea cu centrala de incendiu Integral evoxX, fiind folosit pentru alertare si directionare prin mesaje vocale in vederea unor evacuari rapide. 
Creat cu o arhitectura deschisa, APS®-APROSYS are un numar mare de interfete ce permit un grad ridicat de flexibilitate la conectarea cu sisteme de terta parte. Monitorizarea automata si permanenta a acestora garanteaza o disponibilitate completa a sistemului in situatiile de urgenta, fiind conceput in conformitate cu standardul EN 54-16.

Schrack Seconet lanseaza noul controler audio APS-9000 de la G+M Elektronik pentru sisteme de evacuare vocala si adresare publica
Schrack Seconet lanseaza noul controler audio APS-9000 de la G+M Elektronik pentru sisteme de evacuare vocala si adresare publica

Caracteristicile controlerului APS-9000 si noi tendinte pentru conectarea la tehnologiile viitorului

Proiectat special pentru revolutionarea sistemelor APS®-APROSYS, APS-9000, succesorul controlerului APS-990, este un dispozitiv de tip unitate de control, proiectat cu o interfata integrata si permanent monitorizata pentru sistemele de detectie si semnalizare a incendiilor. Acesta este fabricat cu 4 intrari analogice si 12 intrari audio digitale pentru microfoane, inclusiv o sursa de muzica. Toate functiile DSP dedicate semnalelor audio digitale sunt integrate in intrari si iesiri, putand fi operate cu usurinta de la distanta si pornite individual.
In plus, cele mai utilizate 19 module ale sistemului APS®-APROSYS au fost de acum complet mapate intr-un design compact, fiind incorporate intr-o carcasa cu doar 1 unitate de inaltime.  Gratie acestei mapari APS-9000 devine astfel usor programabil si extensibil individual chiar si pentru configuratii complexe de instalare. 

APS-9000 aduce schimbari si in materie de sunet, garantand un nivel maxim de claritate, independent de contextul situational. 
Prin intermediul switch-ului Ethernet, noul APS -9000 devine un adevarat centru de comanda. Cele 4 porturi Ethernet integrate permit conectarea si afisarea elementelor de comanda, configurarea soft-ului de management, a telementenantei si conectarea la centralele de incendiu, la dispeceratele de control si comanda sau chiar la sistemele automatizate ale cladirilor.   
Prin compatibilitatea perfecta, APS-9000, permite integrarea in sistemul dumneavoastra deja existent si va va facilita dezvoltarea acestuia pe termen lung cu o multitudine de aplicatii noi. Sistemul dumneavoastra de alarmare vocala (VA) si adresare publica (PA) APS®-APROSYS va deveni astfel mai puternic si mult mai eficient transformandu-se intr-o solutie integrata, caracterizata prin usurinta in utilizare, precizie extrema si echipari perfect adaptate pentru toate tehnologiile viitorului.

Schrack Seconet AG si G+M Elektronik AG sunt companii ale grupului elvetian Securitas.​

Produse mentionate in articol
Controler audio g+m Elektronik APS-9000
 
Controler audio g+m Elektronik APS-9000

Controlerul APS-9000 este utilizat ca unitate centrala pentru controlarea, monitorizarea si procesarea semnalelor audio ale sistemului APS®-APROSYS. Printr-o integrare complexa a tuturor functiilor, APS-9000 reduce semnificativ riscurile si eforturile pe care le implica realizarea proiectelor PA/VA. O arhitectura deschisa a sistemului precum si transmisii audio in timp real conform AES67 ofera utilizatorului siguranta in viitor.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Sistem de sonorizare
Sistem de sonorizare
Centrala sistem de alarma pentru combaterea fumului si incendiului
Centrala sistem de alarma pentru combaterea fumului si incendiului
Sistem de alarma pentru combaterea fumului si incendiului
Sistem de alarma pentru combaterea fumului si incendiului
Sistem antiincendiu, stingator de mana
Sistem antiincendiu, stingator de mana
Tehnologie audio-vizuala
Tehnologie audio-vizuala
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...