Gletul de finisare Rigips® ProFinish

Gletul de finisare Rigips® PROFINISH
Gletul de finisare Rigips® ProFinish

Glet de finisare fin, cu adeziv sintetic, pentru utilizarea in spatii interioare. Conform standardului EN 13963. Culoare: alb.

Tip AIRDRYING - produs cu uscare in contact cu aerul. Timp de uscare aprox 24 h - timpul de uscare depinde de conditiile climatice.

Rigips® ProFinish se poate aplica manual sau mecanizat, in grosimi de 0-3 mm. Consum 1,2 kg/m²/mm. Produsul este recomandat pentru acoperirea completa a suprafetelor placilor din gips-carton in conformitate cu nivelurile Q3-Q4 de calitate a suprafetelor. Pentru umplerea gaurilor, fisurilor si pentru nivelarea suprafetelor neregulate, precum si pentru tencuirea suprafetelor din beton si a altor substraturi. Inainte de aplicarea tapetului, trebuie sa se utilizeze un grund (Rikombi-Grund).

Aplicare

Amestecarea materialului: se presara ∼2,2–2,5 kg de pulbere Rigips® ProFinish intr-un litru de apa curata si asteptati aproximativ 3 minute. Dupa aceea, amestecati manual sau cu o bormasina electrica prevazuta cu paleta de amestecare (la viteza redusa) pana cand amestecul este omogen. Atentie, apa rece incetineste, iar apa calda accelereaza procesul de amestecare.

In cazul in care timpul de asteptare este mai mare de cele 3 minute, trebuie turnat peste materialul ramas un strat subtire de apa. Pana la reluarea aplicarii nu indepartati stratul subtire de apa de deasupra, dar presarati material si amestecati-l.

Tencuire: produsul se poate utiliza pentru finisarea fina a tuturor tipurilor de suprafete suport, in special a celor din beton, gips-carton, ciment/var.

Nivel de finisare Q3: se acopera intreaga suprafata cu un strat subtire si se indeparteaza materialul pentru a inchide porii.

Nivel de finisare Q4: se acopera intreaga suprafata cu un strat de min. 2 mm.

Note

A se proteja produsul impotriva inghetului. Pastrandu-l la o temperatura cuprinsa intre +2°C…+30°C.

Termenul de valabilitate al unui sac nedeschis este de 12 luni. Materialul se utilizeaza in maxim 3 luni de la deschiderea sacului.

Produse mentionate in articol
Glet de finisare Rigips® ProFinish
 
Glet de finisare Rigips® ProFinish

Glet de finisare fin, cu adeziv sintetic, pentru utilizarea in spatii interioare. Conform standardului EN 13963. Culoare: alb. Tip AIRDRYING - produs cu uscare in contact cu aerul. Timp de uscare aprox 24 h - timpul de uscare depinde de conditiile climatice. Rigips® ProFinish se poate aplica manual sau mecanizat, in grosimi de 0-3 mm. Consum 1,2 kg/m²/mm. Produsul este recomandat pentru acoperirea completa a suprafetelor placilor din gips-carton in conformitate cu nivelurile Q3-Q4 de calitate a suprafetelor. Pentru umplerea gaurilor, fisurilor si pentru nivelarea suprafetelor neregulate, precum si pentru tencuirea suprafetelor din beton si a altor substraturi. Inainte de aplicarea tapetului, trebuie sa se utilizeze un grund (Rikombi-Grund).

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Glet
Glet
Tencuiala de finisaj
Tencuiala de finisaj
Beton, mortar, tencuiala, sapa de nivelare
Beton, mortar, tencuiala, sapa de nivelare
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...