Pompele de caldura AquqSnap Plus Reversible

Eficienta energetica marca Carrier

Pompele de caldura castiga tot mai mult teren in fata sistemelor clasice de climatizare rezidentiala datorita eficientelor energetice remarcabile oferind totodata solutia completa de racire, incalzire si prepararea apei calde menajere.
AquaSnap Plus Reversible este o pompa de caldura aer-apa Carrier caracterizata prin eficienta energetica foarte buna, nivel sonor extrem de scazut si un controler care poate coordona eficient incalzirea in pardoseala, panoul solar, boilerul bivalent si rezistentele electrice de back-up pentru regimul de incalzire, toate pentru a putea obtine un COP de 4,3 si un EER de 4,2.

Pentru a putea evalua obiectiv eficienta si fiabilitatea in functionare a unei pompe de caldura aer-apa, puteti utiliza simulatorul Eco-Sim. Acest instrument calculeaza si evalueaza costurile de investitie si exploatare oferind o imagine completa a ceea ce inseamna un sistem de tip pompa de caldura. Pentru a putea accesa simulatorul Eco-Sim, apasati aici.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre pompele de caldura aer-apa AquaSnap Plus Reversible, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei AHI Carrier Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Pompe de caldura Carrier - aer-apa
 
Pompe de caldura Carrier - aer-apa

Gama completa de pompe de caldura aer apa de la 3 la 470 kW, modelele sunt XP Energy 80AW/38AW, AQUASNAP Reversible 30RH, AQUASNAP Reversible Plus 30AW, AQUASNAP Heating 61AF, AQUASNAP 30RQ/30RQS/30RQY/RQSY.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Pompa de caldura
Pompa de caldura
Echipament de incalzire, schimbator de caldura, cos de fum
Echipament de incalzire, schimbator de caldura, cos de fum
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...