Un nou tip de placi de la Carboplak

Placi de policarbonat celular nuantate superficial, pe suprafata protejata UV

Portofoliul de produse Carboplak s-a imbogatit in luna septembrie cu un nou tip de placi: MW PC CBK ESC® (cu variantele ESC-SG®, ESC-BF®, ESC-GS®, (ESC-® este abrevierea de la efect de sera controlat si este o marca inregistrata a Carboplak).

Descriere: Sunt placi de policarbonat celular nuantate superficial, pe suprafata protejata UV in gri-argintiu (SG), bronz-fumé (BF), respectiv verde pal (GS).
Utilitate: Produsul permite trecerea selectiva a radiatiilor solare, admitand trecerea razelor din spectrul vizibil, in acelasi timp impiedicand, prin reflexie, supraincalzirea spatiului adapostit si protejand incinta de radiatiile UV. Astfel se reduc costurile de climatizare. Stratul coextrudat superficial (de circa 40-50 Microni) cu un amestec de granule a carui reteta este brevetata de Carboplak, confera si o estetica deosebita, care are nevoie de frecventa mai mica de curatare.

Aplicatii: verande, copertine, pergole, luminatoare si cupole pentru atrium-uri (unde este necesara lumina naturala, dar si protectia la caldura si radiatii UV, in lunile de vara).

Disponibilitate: grosimi intre 8-20 mm, cu stratul superficial in culorile specificate.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre noile placi MW PC CBK ESC®, faceti clic pe butonul Cerere de informatii, sau cereti oferta de pret ori catalog de la persoana de contact a firmei Carboplak Srl, folosind butonul corespunzator.
Categorii
Placa transparenta, translucida din material plastic
Placa transparenta, translucida din material plastic
Sticla, placa inlocuitoare, protectie solara
Sticla, placa inlocuitoare, protectie solara
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...