Sa porti o masca pentru particule nu este o optiune - Sa porti noua masca 3M™ Aura™ 9300+ este

Cu 3M™ Aura™ 9300+ respiri mai usor

Stiati ca exista substante care, odata inhalate, va afecteaza sanatatea? Particulele periculoase pentru sanatate nu sunt intotdeauna vizibile ochiului uman. Substantele inhalate ajung in organism si pot cauza boli grave precum cancerul pulmonar, cancerul de gat sau cancerul nazal.
Experienta de peste 40 de ani in domeniul protectiei respiratorii ajuta echipa 3M sa inteleaga nevoile dumneavoastra si va ofere cele mai bune solutii in vederea protejarii sanatatii dumneavoastra si a familiei dumneavoastra.

Mastile 3M™ Aura™ sunt prevazute cu noua tehnologie 3M pentru rezistenta redusa la respiratie. Un mediu de filtrare inovativ ajuta la minimizarea rezistentei la respiratie. Acesta permite o performanta ridicata la filtrare, cu mai putin efort, pentru confortul utilizatorului. Mastile 3M™ Aura™ sunt concepute sa controleze debitul de aer si minimizeaza riscul formarii de condens pe suprafata lentilelor ochelarilor.
Masca pentru protectie respiratorie, Aura™ Seria 9300+, combina beneficiile materialului 3M electret, pentru filtrare, si tehnologia avansata de filtrare, cu rezistenta redusa la respiratie. Aceasta permite evacuarea eficienta a caldurii si aerului umed acumulat, prin intermediul segmentului superior al mastii. Design-ul curbat, cu dimensiuni reduse, se conformeaza bine pe forma nasului, pentru fixarea usoara pe fata. Prezinta o compatibilitate sporita cu majoritatea ochelarilor de protectie 3M™, oferind un camp vizual bun si permitand obtinerea unei fixari confortabile. Mastile sunt flexibile si se acomodeaza miscarilor maxilarului, in timpul vorbirii, astfel incat veti obtine o etansare buna in cadrul fixarii pe fata.
Categorii
Echipament de protectia muncii, echipament de lucru
Echipament de protectia muncii, echipament de lucru
Unealta de mana, aparat de masurat, imprimanta,protectia muncii
Unealta de mana, aparat de masurat, imprimanta,protectia muncii
Unelte
Unelte
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...