proidea.ro catalog online de informatii produse

Noul pliant Isover - Sistemul Isover Vario®


2018. decembrie 18.

Parte componenta a sistemului Mansarda Perfecta Isover

Isover prezinta solutia perfecta pentru etanseitatea si controlul umiditatii in constructii, prin care se poate elimina pentru totdeauna riscul degradarii elementelor din constructie cauzate de catre umiditatea din aer.

Noul pliant Isover - Sistemul Isover Vario®

Pliantul Sistemul Isover Vario® poate fi accesat printr-un clic pe poza de mai sus.

Capitole principale:
  • Componentele sistemului Isover Vario®
  • Consumul estimativ pentru 100 m²
  • Protectia contra umiditatii si etanseitatea la aer, indispensabile in orice cladire
  • Membrana Climatica Inteligenta Isover Vario® KM Duplex
  • Instalarea sistemului Isover Vario®.
Sistemul inteligent pentru controlul umiditatii Vario® cuprinde: membrane climatice, benzi adezive si adezivi elastici Isover Vario®. Realizarea corecta a sistemului de protectie impotriva umiditatii Isover Vario® se face atunci cand se utilizeaza accesoriile recomandate de catre producator. Functionarea corecta a sistemului Isover Vario® este conditionata de respectarea indicatiilor de montaj si utilizarea accesoriilor Isover dedicate.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre sistemul Isover Vario®, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Saint Gobain Construction Products Romania Srl Isover Business Unit, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-014254 sector 2, Bucuresti, sos Pipera nr. 43, Cladirea Floreasca Park, corpul A, etajul 3, birourile 25-41
Telefon: +40 21 207 5725
Telefon: +40 21 207 5723
Fax: +40 21 207 5721
E-mail:
Web: www.isover.ro
Web: www.bariera-de-vapori.ro
Informatii
   
   
   
   
   
   
La inceputul anilor '90 Saint-Gobain devine actionarul principal al fabricii din Austria, detinand 99,7% din actiuni. Concernul Saint-Gobain a reunit sub sigla "ISOVER" toate unitatile de productie de vata minerala de sticla din divizia "Izolatii si materiale de constructii", fiind printre cei mai buni in domeniu. Materialele izolatoare se prezinta sub forma de rulouri, placi sau vrac. Sunt in principiu proiectate atat pentru piata constructiilor civile, cat si pentru aplicatii industriale, transport sau aparatura electrocasnica.
Denumiri marca: ISOVER
Stire
Mansarda perfecta cu sistemul Isover Vario
2014.07.25    
Sistemul Isover Vario
2010.12.20    
Cuvinte cheie:  nou  noul  pliant  isover  sistem  sistemul  isover  vario  pliante  pliantele  membrana  membrane  inteligenta  inteligente  mansarda  perfecta  mansarde  perfecte  membrana  climatica  inteligenta  km  duplex  isover  sgcp