Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei Hauraton Romania Srl

Solutii de drenaj oferite cu profesionalism, seriozitate si calitate

Concernul german Hauraton GmbH & Co. KG este unul dintre liderii pe piata mondiala in drenarea si tratarea apelor de suprafata. Experienta de peste 50 de ani in domeniu asigura o oferta pertinenta de solutii profesionale complete pentru toate tipurile de aplicatii.
Fondat in anii '50 sub numele de Hauger & Jagel de catre Karl Hauger, grupul Hauraton si-a construit reputatia prin proiectarea si fabricarea de produse de inalta calitate. De la productia initiala a primelor rigole pentru agricultura, astazi produsele Hauraton sunt utilizate pe o scara mult mai larga in majoritatea tarilor din intrega lume. In anul 2002 Hauraton infiinteaza in Romania un birou reprezentanta care ulterior, in anul 2005, s-a transformat in societate comerciala cu raspundere limitata.
Politica firmei este de a raspunde eficient cerintelor si necesitatilor clientilor, relatiile durabile intre Hauraton si partenerii sai fiind marturie.
Aria de produse Hauraton consta in rigole din beton armat cu fibra de sticla atat cu optiunea cu panta cat si fara panta impreuna cu o gama larga de gratare din otel galvanizat, poliamida, inox si fonta, rigole din polietilena de inalta densitate cu o larga varietate de gratare precum si componente auxiliare si accesorii.
Aceste sisteme vin in intampinarea rezolvarii problemelor apelor de suprafata prin solutii eficiente.
De la drenajul zonelor particulare restranse si pana la aplicatiile industriale mari, de la parcari subterane si supraterane la terase, Hauraton poate oferi rigola potrivita pentru a asigura o drenare a apei de suprafata rapida si in siguranta.
Rigolele sunt rezistente la agenti chimici, ultraviolete, coroziune si inghet, iar posibilitatile de combinare a rigolelor cu diferite tipuri de gratare asigura acoperirea tuturor claselor de sarcina, de la aplicatiile pentru pasageri pana la zonele de trafic greu.(clasa de sarcina A 15 – F 900). Pe langa rigole, firma Hauraton pune la dispozitia clientilor, separatoare de hidrocarburi, separatoare de grasimi, amidon si neutralizatoare din beton, polietilena de inalta densitate, polipropilena, otel sau inox precum si produse pentru amenajarea curtilor si gradinilor, a zonelor verzi, pentru stabilizarea solului ( taluzare autostrazi) si sisteme de retentie si infiltrare.

Compania se mandreste cu reputatia de a oferi servicii de cea mai buna calitate, fapt aplicat in toate aspectele: oferirea de solutii optime pentru proiectanti si arhitecti, livrarea de produse corespunzatoare fiecarei aplicatii, respectarea termenelor de livrare si o comportare exceptionala a produselor in timp. Hauraton Romania este o echipa tanara, ce pune accent pe promovarea calitatii, aplecata spre nevoile clientului si atenta la toate cerintele partenerilor sai: proiectanti si arhitecti, constructori, beneficiari, autoritati. Hauraton Romania are reprezentanti si parteneri ce acopera toate zonele din tara, dand astfel atentie tuturor solicitarilor venite. De asemenea, Hauraton isi adapteaza permanent politica de protectie a mediului inconjurator prin proiectarea si realizarea unei game de produse din materiale reciclabile.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Hauraton, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Hauraton Romania Srl folosind butonul corespunzator.
Categorii
Echipament sportiv pentru exterior
Echipament sportiv pentru exterior
Sistem de drenaj la nivelul solului, capac pentru camin
Sistem de drenaj la nivelul solului, capac pentru camin
Camin pentru retele subterane
Camin pentru retele subterane
Pardoseala sport
Pardoseala sport
Pavaj, bordura
Pavaj, bordura
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...