Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei GEA Grasso Srl

GEA Grasso - Instalatii frigorifice industriale

Indiferent ca doriti sa construiti o fabrica, fie ea de lapte sau carne, fie de bere sau poate un depozit de fructe si legume, si nu in ultimul rand un centru logistic sau comercial, partenerul ideal pentru realizarea instalatiilor frigorifice si de ventilatie industriala absolut necesare acestor aplicatii este GEA Grasso Srl.

Din 1998 de cand compania si-a inceput activitatea in Romania, obiectivul principal a fost de a aseza pe prima treapta a interesului GEA Grasso, clientul. Instalatiile frigorifice GEA Grasso sunt proiectate dupa conditiile si nevoile beneficiarului.
GEA Grasso doreste nu doar sa impartaseasca cel mai inalt nivel al cunoasterii domeniului frigului si al experientei aplicate, dar si o comprehensiva intelegere a clientilor. Astfel, tocmai bazandu-ne pe vasta experienta, incluzand aici si know-how-ul asigurat de apartenenta la un grup de nivelul GEA, reusim sa proiectam optim instalatiile dotandu-le cu componente de o calitate incontestabila.

E foarte important ca o instalatie frigorifica sa fie bine proiectata si montata, dar in aceeasi masura trebuie sa fie bine intretinuta. Pentru aceasta va sta la dispozitie echipele de service, perfect pregatite si echipate, cu disponibilitate de interventie in cel mai scurt timp, in orice colt al Romaniei.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele GEA, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei GEA Grasso Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Gea Küba - Baterii de racire industriale
 
Gea Küba - Baterii de racire industriale

GEA Küba are doua linii de sisteme de racire: Küba Blue Line si Küba Green Line.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Agregate de racire, camere frigorifice
Agregate de racire, camere frigorifice
Instalatie de conditionare si de racire a aerului
Instalatie de conditionare si de racire a aerului
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...