Toshiba a lansat un nou website

Toshiba ofera o gama larga de unitati de interior cu performanta si eficienta optime

De curand, Toshiba a lansat un nou website. Clientii sunt invitati sa descopere noul website Toshiba, acum, produsele sunt categorizate in 4 mari grupe de produse.
Rezidentiale
Clasa A si cei mai inalti coeficienti de performanta, in combinatie cu designul compact modern si cu unitatile de inalta tehnologie, asigura confortul absolut al intregii familii. Sistemele Toshiba moderne, usor de folosit, sporesc calitatea aerului din interior, generand zgomot putin si economii foarte importante la consumul de energie.
Comerciale usoare
Solutii comerciale usoare pentru profesionisti, de la profesionisti. Cele mai recente tehnologii cu Invertor digital si super digital, ofera solutiile ideale pentru companiile mici. Gama Toshiba ofera o gama larga de unitati de interior cu performanta si eficienta optime.
Sisteme comerciale
Cel mai avansat sistem de aer conditionat pentru aplicatii comerciale. Produsele VRF ofera confort, siguranta, fiabilitate, flexibilitate si reducerea consumului de energie electrica. Acestea sunt alegerea ideala pentru centre comerciale, turnuri de birouri, spitale si hoteluri.
Incalzire
Pompele de caldura de la aer la apa Toshiba Estía sunt solutia ideala pentru sporirea eficientei energetice (COP), utilizand aerul ca principala sursa de energie. Acesta este un sistem integrat proiectat pentru a asigura temperatura potrivita pentru incalzirea spatiului, pentru apa calda menajera si cu avantajul suplimentar de a avea un aparat de aer conditionat in anotimpurile mai calde.

Categorii

Sistem de climatizare VRF
Sistem de climatizare VRF
Instalatie de climatizare split
Instalatie de climatizare split
Dispozitiv de masurare si control ventilatie
Dispozitiv de masurare si control ventilatie
Pompa de caldura
Pompa de caldura
Instalatie de conditionare si de racire a aerului
Instalatie de conditionare si de racire a aerului

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...