Webinar 3M privind protectia impotriva incendiilor

Stire arhivata
Continutul acestei stiri nu mai este de actualitate.
Webinar 3M privind protectia impotriva incendiilor

Data: 29 septembrie, ora: 11:30

Exista un singur fluid de stingere incendii 3M™ Novec™ 1230

Fluidul 3M™ Novec™ 1230 a revolutionat piata protectiei impotriva incendiilor timp de aproape doua decenii. Au fost instalate mii de sisteme in peste 90 de tari. Fluidul 3M™ Novec™ 1230 este un agent curat de ultima generatie, sustenabil, utilizat in principal in sisteme de stingere stationare pentru protectia activelor critice in zonele inchise, (semi) ocupate. Fluidul stinge incendiile foarte repede, este neconductiv din punct de vedere electric, are o marja foarte mare de siguranta pentru oameni si nu lasa reziduuri. 3M™ Blue Sky℠ ofera o garantie de 20 de ani pentru fluid.

Pentru inregistrare, va rugam accesati urmatorul link: http://go.3M.com/Webinar_Novec1230

In acest webinar va fi prezentat fluidul 3M™ Novec™ 1230 precum si modul in care este efectuata stingerea incendiilor cu un agent curat. Beneficiile de baza ale fluidului Novec™ 1230 in comparatie cu alti agenti de stingere incendii vor fi evidentiate si, in cele din urma, vor fi prezentate cateva aplicatii cheie.

Prezentatorul:

Bart Goeman este Director de produs EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa) pentru 3M™ Novec™ 1230 fluid stingere incendii in cadrul companiei 3M. Este licentiat in inginerie chimica industriala si are 35 de ani de experienta 3M in zona de laborator, cat si in zona dezvoltarii de business.

Webinar-ul va fi sustinut in limba engleza, iar la finalul prezentarii va avea loc o sesiune interactiva de intrebari si raspunsuri.

Data: marti, 29 septembrie, interval orar: 11:30 - 12:15.

Pentru inregistrare, va rugam accesati urmatorul link: http://go.3M.com/Webinar_Novec1230

Produse mentionate in articol

Fluid pentru stingerea incendiilor 3M™ Novec™ 1230
 
Fluid pentru stingerea incendiilor 3M™ Novec™ 1230

Fluidul 3M™ Novec™ 1230 este un agent de stingere incendii curat destinat spatiilor ocupate, dezvoltat ca o alternativa pentru inlocuirea halonilor si a hidrofluorocarburilor (HFC). Deoarece stinge prin efectul sau de racire, fluidul Novec™ 1230 are proprietatile unui gaz, insa este un lichid la temperatura camerei. Proprietatile sale unice contribuie la protejarea tuturor elementelor importante: oamenii - o marja mare de siguranta asigura protectia oamenilor, operatiunile - nu afecteaza echipamentele electronice sau datele stocate pe acestea, bunurile de valoare - sigur pentru arhive, documente istorice, lucrari de arta si piese de antichitate, planeta - are un potential de incalzire globala foarte scazut si nu afecteaza stratul de ozon. Aplicatii fluid 3M™ Novec™ 1230: data center, aplicatii marine, productie si distributie a energiei electrice, petrol si gaze, muzee, galerii de arta, arhive, aplicatii industriale.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Sistem antiincendiu, stingator de mana
Sistem antiincendiu, stingator de mana
Sistem antiincendiu, produs de protectie pasiva antifoc
Sistem antiincendiu, produs de protectie pasiva antifoc
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...