Saint-Gobain a lansat cea de-a 4-a editie a competitiei Rigips National Trophy

Stire arhivata
Continutul acestei stiri nu mai este de actualitate.

Saint-Gobain premiaza excelenta in executia constructiilor


Saint-Gobain anunta lansarea celei de-a 4-a editii a competitiei Rigips National Trophy, unul dintre cele mai importante evenimente ale industriei pe baza de gips-carton. Acesta premiaza proiectele ce evidentiaza excelenta in executia cladirilor, solutiile inovatoare si colaborarea reusita a echipelor de proiect, din care fac parte constructori, arhitecti, designeri de interior, dezvoltatori, proprietari sau furnizori de materiale de constructii.

"Compania noastra sustine profesionalismul in domeniul constructiilor si calitatea in executia lucrarilor. De-a lungul timpului, Romania s-a evidentiat prin proiecte de exceptie, care s-au calificat in etapa internationala a concursului si au adus plus valoare in domeniul constructiilor. Astfel, incurajam constructorii, arhitectii, dezvoltatorii si alte parti interesate sa se inscrie in competitie, pentru a primi recunoasterea pe care o merita", a declarat Ovidiu Pascutiu, Director General al Grupului Saint-Gobain in Romania.

In competitie se pot inscrie toate companiile care au construit sau au in curs de construire cladiri pe teritoriul Romaniei, care vor fi finalizate pana la 31 iulie 2019, la realizarea carora s-au folosit solutii de compartimentare sau finisare in sistem complet Rigips®: pereti de compartimentare si tencuieli uscate, plafoane false fixe si demontabile, canale de desfumare, ventilatie, protectii la foc ale structurilor metalice, sape flotante, lucrari de tencuieli si gleturi.

Inscrierea este gratuita si se poate face pana pe data de 31 iulie 2019. Trofeul se acorda pentru excelenta si inovatia in executia lucrarilor de constructie la urmatoarele categorii:
  • Solutii pe baza de gips-carton
  • Solutii pe baza de ipsos
  • Inovatie si dezvoltare durabila
  • Cladiri rezidentiale
  • Cladiri non-rezidentiale
  • Plafoane.
Criteriile de evaluare iau in considerare calitatea executiei, functionalitatea si estetica, respectarea cerintelor tehnice si dezvoltarea unor solutii inovatoare.

Proiectele castigatoare in etapa nationala au sansa de a participa la Saint-Gobain Gypsum International Trophy 2020, care va avea loc in aprilie 2020, la Atena, alaturi de proiecte din alte zeci de tari.

Detalii despre inscrieri si conditiile de eligibilitate pot fi accesate pe site-ul oficial al competitiei: www.rigipstrophy.ro.

Despre Saint-Gobain Gypsum International Trophy
Saint-Gobain Gypsum International Trophy este un eveniment de traditie, lansat de Grupul Saint-Gobain in anul 1998. Trofeul se acorda pentru excelenta si inovatie in executia lucrarilor prin utilizarea produselor pe baza de gips si a sistemelor aferente. Totodata, competitia stimuleaza crearea de solutii noi care raspund provocarilor momentului: eficienta energetica, protectia mediului si dezvoltarea durabila.
In 2018, in finala de la Lisabona au ajuns 87 de proiecte, la eveniment participand aproximativ 450 de invitati. Romania a avut trei proiecte reprezentative pentru utilizarea solutiilor si sistemelor Rigips®, care atesta profesionalismul in executie al echipelor de constructori: The Mansion Boutique Hotel, Bucuresti (categoria cladiri non-rezidentiale), Exclusive Residence, Iasi (categoria cladiri rezidentiale) si Cladirea de birouri din localitatea Reci, judetul Covasna (categoria inovatie si dezvoltare durabila). Acest ultim proiect, certificat Multi Confort, proiectat de TECTO Arhitectura, a castigat Locul II la categoria Inovatie si dezvoltare durabila la Saint-Gobain Gypsum International Trophy, Lisabona 2018.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre competitia Rigips National Trophy, faceti clic pe butonul Cerere de informatii. Daca doriti sa aflati mai multe despre produsele Rigips, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret sau alte informatii de la persoana de contact a firmei Saint-Gobain Construction Products Romania Srl - Rigips Business Unit, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Plafoane Casoprano® Plafoane Decogips® Plafoane Gyprex® Plafoane Gyptone®
 
Placi Saint-Gobain Rigips® pentru plafoane
6 produse

Plafoane Casoprano; Plafoane Decogips; Plafoane Gyprex; Plafoane Gyptone; Ecophon - Plafoane speciale din vata minerala

6 produse
Brosura
Specificatii
CAD
BIM
Vezi detalii
Card produs
Rigips® RB, placi de gips-carton standard Rigips® RBI, placi de gips-carton rezistente la umiditate Rigips® 600, placi de gips-carton de 600mm latime Rigips® RF, placi de gips-carton rezistente la foc
 
Placi de gips-carton, ipsos si ciment Rigips®
12 produse

Rigips® RB, Rigips® RBI, Rigips® 600, Rigips® RF, Rigips® RFI, Rigips® Fonic, Glasroc F Riflex®, Rigidur®, Aquaroc®

12 produse
Brosura
Specificatii
CAD
BIM
Vezi detalii
Card produs
Sistemul Rimano de finisare la interior - pentru cladiri noi, aplicare mecanizata Sistemul Rimano de finisare la interior - pentru cladiri noi, aplicare manuala Sistemul Rimano de reamenajare si imbunatatire a locuintelor - pentru cladiri vechi, aplicare manuala Sistemul Rimano de renovare rapida - pentru cladiri vechi, aplicare manuala
 
Sisteme Rimano de finisare
5 produse

Sisteme de finisare la interior, pentru cladiri noi sau vechi, cu aplicare manuala sau mecanizata, sisteme pentru renovare, reamenajare si imbunatzatirea locuintelor si sisteme de fixare si finisare a placilor de gips-carton.

5 produse
Brosura
Specificatii
BIM
Vezi detalii
Card produs
Profile metalice Rigips® pentru pereti de compartimentare Profile Rigips® de rigidizare Profile Rigips® pentru plafoane false si placari Profile Rigips® Rigistil
 
Profile Rigips®
7 produse

Profilele metalice Rigips® formeaza structura montajelor din gips-carton. acestea sunt folosite la realizarea de pereti de compartimentare, tencuieli uscate si plafoane false nedemontabile. Profilele sunt fabricate din tabla de otel, zincata, cu grosimea de 0,6 mm in conformitate cu standardul european armonizat SR EN 14195.

7 produse
Brosura
Specificatii
BIM
Vezi detalii
Card produs
Chit Rigips® Super Chit Rigips® Vario Chit Rigips® ProFinish Chit Rigips® ProMix Mega
 
Chituri Rigips
6 produse

Chit Rigips® Super; Chit Rigips® Vario; Chit Rigips® Profinish; Chit ProMix Mega

6 produse
Brosura
Specificatii
BIM
Vezi detalii
Card produs
Glet Rimano® Bianco Glet Rimano® Glet Glet Rigips® DUOGLET Ipsos pentru reparatii Rigips® InstalGips
 
Gleturi Rigips® Rimano®
5 produse

Glet Rimano® Bianco; glet Rimano® Top; glet Rimano® Glet; glet Rigips® Rifin, glet Rigips® DUOGLET, ipsos pentru reparatii Rigips® InstalGips.

5 produse
Brosura
Specificatii
BIM
Vezi detalii
Card produs
Stucco Construct Gips Stucco Model Gips
 
Stucco Rigips
2 produse

Stucco Construct Gips; Stucco Model Gips

2 produse
Brosura
Specificatii
BIM
Vezi detalii
Card produs
Sistemul Rigitherm de termoizolare la interior
 
Sistemul Rigitherm de termoizolare la interior

Rigips a dezvoltat gama de panouri compozite din gips-carton cu polistiren Rigitherm pentru a reduce pierderile de caldura prin pereti. Dimensiuni panou: 1200 x 2600 mm. Muchia placii de gips-carton este tip Pro.

BIM
Brosura
Specificatii
BIM
Vezi detalii
Card produs
Tencuiala Rimano® Ten Tencuiala Rimano® Uni
 
Tencuieli Rimano®
2 produse

Tencuiala Rimano® Ten; Tencuiala Rimano® Uni.

2 produse
Brosura
Specificatii
BIM
Vezi detalii
Card produs
Banda de armare autoadeziva Rigips® Hydro®
 
Banda de armare autoadeziva Rigips® Hydro®

Impregnata cu o solutie anti-mucegai, este recomandata pentru imbinarea placilor de gips-carton rezistente la umiditate in baie si bucatarie. Avantaje: rezistenta crescuta la umiditate, protectie impotriva microbilor, aderenta sporita, instalare usoara, finisare uniforma, rosturi puternice fara crapaturi, suprafata perfecta de armare (latime de 48 mm).

BIM
Brosura
Specificatii
BIM
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Placa de constructie
Placa de constructie
Chit de rosturi
Chit de rosturi
Glet
Glet
Sistem de tencuiala
Sistem de tencuiala
Tencuiala de finisaj
Tencuiala de finisaj

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...