proidea.ro catalog online de informatii produse

Saint-Gobain a lansat cea de-a 4-a editie a competitiei Rigips National Trophy


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2019. iunie 06.

Saint-Gobain premiaza excelenta in executia constructiilor


Saint-Gobain anunta lansarea celei de-a 4-a editii a competitiei Rigips National Trophy, unul dintre cele mai importante evenimente ale industriei pe baza de gips-carton. Acesta premiaza proiectele ce evidentiaza excelenta in executia cladirilor, solutiile inovatoare si colaborarea reusita a echipelor de proiect, din care fac parte constructori, arhitecti, designeri de interior, dezvoltatori, proprietari sau furnizori de materiale de constructii.

"Compania noastra sustine profesionalismul in domeniul constructiilor si calitatea in executia lucrarilor. De-a lungul timpului, Romania s-a evidentiat prin proiecte de exceptie, care s-au calificat in etapa internationala a concursului si au adus plus valoare in domeniul constructiilor. Astfel, incurajam constructorii, arhitectii, dezvoltatorii si alte parti interesate sa se inscrie in competitie, pentru a primi recunoasterea pe care o merita", a declarat Ovidiu Pascutiu, Director General al Grupului Saint-Gobain in Romania.

In competitie se pot inscrie toate companiile care au construit sau au in curs de construire cladiri pe teritoriul Romaniei, care vor fi finalizate pana la 31 iulie 2019, la realizarea carora s-au folosit solutii de compartimentare sau finisare in sistem complet Rigips®: pereti de compartimentare si tencuieli uscate, plafoane false fixe si demontabile, canale de desfumare, ventilatie, protectii la foc ale structurilor metalice, sape flotante, lucrari de tencuieli si gleturi.

Inscrierea este gratuita si se poate face pana pe data de 31 iulie 2019. Trofeul se acorda pentru excelenta si inovatia in executia lucrarilor de constructie la urmatoarele categorii:
  • Solutii pe baza de gips-carton
  • Solutii pe baza de ipsos
  • Inovatie si dezvoltare durabila
  • Cladiri rezidentiale
  • Cladiri non-rezidentiale
  • Plafoane.
Criteriile de evaluare iau in considerare calitatea executiei, functionalitatea si estetica, respectarea cerintelor tehnice si dezvoltarea unor solutii inovatoare.

Proiectele castigatoare in etapa nationala au sansa de a participa la Saint-Gobain Gypsum International Trophy 2020, care va avea loc in aprilie 2020, la Atena, alaturi de proiecte din alte zeci de tari.

Detalii despre inscrieri si conditiile de eligibilitate pot fi accesate pe site-ul oficial al competitiei: www.rigipstrophy.ro.

Despre Saint-Gobain Gypsum International Trophy
Saint-Gobain Gypsum International Trophy este un eveniment de traditie, lansat de Grupul Saint-Gobain in anul 1998. Trofeul se acorda pentru excelenta si inovatie in executia lucrarilor prin utilizarea produselor pe baza de gips si a sistemelor aferente. Totodata, competitia stimuleaza crearea de solutii noi care raspund provocarilor momentului: eficienta energetica, protectia mediului si dezvoltarea durabila.
In 2018, in finala de la Lisabona au ajuns 87 de proiecte, la eveniment participand aproximativ 450 de invitati. Romania a avut trei proiecte reprezentative pentru utilizarea solutiilor si sistemelor Rigips®, care atesta profesionalismul in executie al echipelor de constructori: The Mansion Boutique Hotel, Bucuresti (categoria cladiri non-rezidentiale), Exclusive Residence, Iasi (categoria cladiri rezidentiale) si Cladirea de birouri din localitatea Reci, judetul Covasna (categoria inovatie si dezvoltare durabila). Acest ultim proiect, certificat Multi Confort, proiectat de TECTO Arhitectura, a castigat Locul II la categoria Inovatie si dezvoltare durabila la Saint-Gobain Gypsum International Trophy, Lisabona 2018.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre competitia Rigips National Trophy, faceti clic pe butonul Cerere de informatii. Daca doriti sa aflati mai multe despre produsele Rigips, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret sau alte informatii de la persoana de contact a firmei Saint-Gobain Construction Products Romania Srl - Rigips Business Unit, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-014254 sector 2, Bucuresti, sos Pipera nr. 43, Cladirea Floreasca Park, corpul A, etajul 3, birourile 25-41
Telefon: +40 21 207 5751
Telefon: +40 21 207 5750
Fax: +40 21 207 5752
E-mail:
Web: www.rigips.ro
Web: www.rigipstrophy.ro
Informatii
   
Iuliana Capris
  +40 74 311 9777
   
   
   
Rigips, prezenta pe piata romaneasca din 1994, a reusit sa-si construiasca o reputatie solida prin diversitatea si calitatea ridicata a produselor si solutiilor inovatoare destinate amenajarilor interioare, ca si prin locul central pe care il ocupa clientul in sistemul sau de valori. Saint-Gobain Construction Products Romania – Rigips BU este acreditata ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 produce si comercializeaza numai produse certificate EU fiind in prezent unul dintre liderii firmelor de profil din Romania.
Denumiri marca: Rigips
Cuvinte cheie:  saint-gobain  romania  saint  gobain  rigips  national  trophy  trofeul  editie  4  2019  gypsum  international  competitie  competitia