Alfa Cluj Srl

Alfa Cluj Srl

Persoane de contact
Platforma de incarcare Translyft
 
Platforma de incarcare Translyft

Platforma de incarcare Translyft pentru incarcarea si descarcarea camioanelor in conditii de siguranta. Platformele de incarcare Translyft pot fi utilizate pentru a compensa diferentele de nivel mari, de exemplu intre vehicul si rampa de incarcare permanenta. Platformele de incarcare sunt proiectate si echipate pentru a manipula incarcaturi mari. In acelasi timp, platformele permit incarcarea/descarcarea rapida a marfurilor. Intreaga cantitate de marfa poate fi incarcata sau descarcata in cateva operatii simple, ceea ce economiseste timp si energie.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Transpalet manual Gutman BF P-T/P 3000
 
Transpalet manual Gutman BF P-T/P 3000

Transpalet manual pentru depozite, pentru ridicarea si manipularea marfii, cu sarcina utila de 3000 kg. Roata conducatoare: otel cu bandaj de poliuretan, 200 x 50 mm, iar role spate: poliuretan duble (tandem), 80 x 70 mm.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Usi frigorifice Barrier Glider cu sistem special de panouri Iso-Tek
 
Usi frigorifice Barrier Glider

Panourile flexibile asigura o izolatie mai buna si o rezistenta imbunatatita la lovituri. Maximalizeaza viteza de inchidere si reduce costurile de energie. Impiedica intrarea caldurii in zona frigorifica si scade costurile de energie. Foi de usa in 2 canate tip Iso-Tek. Panourile Iso-Tek basculeaza in cazul unui impact de la perete si revin automat la pozitia initiala. Sistemul unic de usi Iso-Tek inglobeaza doua functii intr-un singur produs: izolatie efectiva si o etansare excelenta, respectiv inchidere foarte rapida si rezistenta la impact.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...