AHI Carrier Romania Srl - Toshiba

AHI Carrier Romania Srl - Toshiba

Sisteme de incalzire Toshiba cu pompa de caldura aer-apa Estia
 
Sisteme de incalzire Toshiba cu pompa de caldura aer-apa Estia

Pompele de incalzire aer-apa reprezinta solutia ideala pentru imbunatatirea eficientei energetice (COP), folosind aerul ca sursa principala de energie. Toshiba Estia este un sistem inseparabil conceput pentru a furniza temperatura optima la incalzirea spatiului, pentru apa calda menajera si cu avantajul suplimentar al furnizarii de aer conditionat in anotimpurile mai calde.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Split inverter de perete Toshiba Super Daiseikai PKVP/PAVP Unitate externa Multi-Split GAV/SAV Inverter caseta compacta cu refulare pe 4 directii Split de perete Toshiba Super Inverter Daiseikai SKVP 2
 
Aparate Toshiba de aer conditionat rezidentiale
12 produse

Tratarea aerului, nivele scazute ale zgomotului, economie de energie garantata, si instalare simpla a unitatilor interne fac din gama de produse pentru locuinte Toshiba una din cele mai bune alegeri pentru orice locuinta.

12 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Unitate externa Super Digital Inverter 4 Unitate externa Digital Inverter 3 Unitate externa Big Digital Inverter Caseta cu refulare pe 4 directii SM-UT
 
Aparate Toshiba de aer conditionat comerciale
12 produse

Gama pentru spatii comerciale mici cuprinde aparatele de aer conditionat Digital si Super Digital. Toshiba ofera optiuni din punctul de vedere al costurilor de functionare, flexibilitatii si intretinerii. Datorita flexibilitatii sale, Toshiba poate gasi intotdeauna produsul ideal pentru orice cerinta: performanta si tehnologie inalta, unitati compacte, confort optim.

12 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Unitate externa Toshiba VRF SMMS-i Unitate externa Toshiba VRF MiNi SMMS Unitate externa Toshiba VRF SHRM Caseta compacta Toshiba VRF cu refulare pe 4 directii
 
Sisteme Toshiba VRF
19 produse

Tehnologia VRF (debit variabil de agent frigorific) ofera cea din una cele mai bune solutii pentru cladiri industriale si comerciale mari: inclusiv hoteluri, spitale, centre comerciale si de relaxare. Compresorul dual inverter garanteaza nivele ridicate de eficienta, flexibilitate operationala si cerinte reduse de intretinere. De asemenea, datorita gamei largi de unitati interioare sistemul VRF reprezinta alegerea flexibila pentru a satisface diversele cerinte si instalari repetate. De exemplu, sistemele MiNi-SMMS reprezinta solutia atat pentru spatiile comerciale cat si pentru cele private.

19 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Sisteme Toshiba de comanda, controlere
 
Sisteme Toshiba de comanda, controlere

Gama completa si inovatoare de controlere integrate pentru aplicare in sistemele Toshiba VRF, MiNi-SMMS, SMMS si SHRM asigurand un confort si performante maxime prin potrivirea perfecta a cerintelor diverse referitoare la control. Gama include trei tipuri de control: local, central si de retea.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...