Familie produse:  Covoare profesionale 3M™
3M Romania Srl Covor transparent 3M™ Nomad™ 4300 Ultra Clean

Dedicat zonelor unde controlul prafului si al murdariei sunt esentiale. Straturile din polietilena au un adeziv special ce contine agent microbian, care previne dezvoltarea de micro-organisme in structura acestuia. Indeparteaza si retine particulele de murdarie si particulele de praf de pe talpile pantofilor, botoseilor de protectie si a carucioarelor. Contine 40 de folii dutabile cu un adeziv sensibil la presiune. Numai pentru interior. A nu se expune direct razelor solare.

  • se desprinde un strat pentru a-l expune pe urmatorul
  • se aplica pe orice suprafata curata
  • nu necesita o margine sau un cadru de sustinere
Documente
Specificatii

Alte produse ale companiei

Fluid pentru stingerea incendiilor 3M™ Novec™ 1230
 
Fluid pentru stingerea incendiilor 3M™ Novec™ 1230

Fluidul 3M™ Novec™ 1230 este un agent de stingere incendii curat destinat spatiilor ocupate, dezvoltat ca o alternativa pentru inlocuirea halonilor si a hidrofluorocarburilor (HFC). Deoarece stinge prin efectul sau de racire, fluidul Novec™ 1230 are proprietatile unui gaz, insa este un lichid la temperatura camerei. Proprietatile sale unice contribuie la protejarea tuturor elementelor importante: oamenii - o marja mare de siguranta asigura protectia oamenilor, operatiunile - nu afecteaza echipamentele electronice sau datele stocate pe acestea, bunurile de valoare - sigur pentru arhive, documente istorice, lucrari de arta si piese de antichitate, planeta - are un potential de incalzire globala foarte scazut si nu afecteaza stratul de ozon. Aplicatii fluid 3M™ Novec™ 1230: data center, aplicatii marine, productie si distributie a energiei electrice, petrol si gaze, muzee, galerii de arta, arhive, aplicatii industriale.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
3M™ Aditiv FA-188 pentru panouri rigide din spuma
 
3M™ Aditiv FA-188 pentru panouri rigide din spuma

Aditivul 3M™ FA-188 este un fluid incolor, inodor si neinflamabil, care este eficient in reducerea conductivitatii termice a poliuretanului si a altor formulari pentru spuma rigida. Conductivitatea termica mai mica a spumei ofera producatorilor o tehnologie care ii ajuta sa indeplineasca obiectivele din ce in ce mai dure ale eficientei energetice. Aditivul de spuma 3M FA-188, utilizat in concentratii de minim 0,5% din greutatea totala a spumei, este eficient in reducerea dimensiunii celulelor de spuma si deci a conductivitatii termice a spumei. Spuma rezultata prezinta conductivitati termice (coeficient lambda) care sunt de regula cu 3% pana la 15% mai mici decat cele ale spumei formulate fara aditiv. Aditivul 3M FA-188 este aprobat de CEN 13165 "Produse de izolare termica pentru cladiri".

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Covor de intrare pentru trafic intens 3M™ Nomad™ Terra 8100 Covor transparent 3M™ Nomad™ 4300 Ultra Clean Covor de interior pentru trafic intens 3M™ Nomad™ 85 Aqua
 
Covoare profesionale 3M™
3 produse

Covoare profesionale pentru trafic intens 3M™ Nomad™.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Folii de securizare si siguranta 3M™ pentru exterior
 
Folii de securizare si siguranta 3M™ pentru exterior

Folii create pentru aplicatii de exterior, impiedica imprastierea cioburilor protejand oamenii, proprietatile si bunurile de spargerea spontana a sticlei, evenimente seismice sau impact asupra sticlei de forta redusa. Contribuie la prelungirea duratei de viata a mobilierului prin reducerea semnificativa a razelor UV daunatoare, cea mai mare cauza a decolorarii. Performanta generala a foliilor de securizare si siguranta 3M™ poate fi imbunatatita prin utilizarea Sistemelor 3M™ de atasare pentru protectie la impact. Foliile sunt formate dintr-un film de poliester transparent, rezistent la intemperii oferind benefici suplimentare de securizare.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Covor de intrare pentru trafic intens 3M™ Nomad™ Terra 8100
 
Covor de intrare pentru trafic intens 3M™ Nomad™ Terra 8100

Covorul 3M™ Nomad™ Terra 8100 prezinta o structura din vinil, fara captuseala, ideal pentru exterior sau alveola de incastrare. Este indicat pentru trafic intens. Constructia deschisa, fara captuseala, permite apei si murdariei sa dreneze prin covor pentru o curatare usoara. Structura durabila din fibre spiralate indeparteaza, retine, ascunde cantitati mari de murdarie.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Categorii recomandate

Covor antimurdarie, grilaj de curatare murdarie, tava pentru stergator
Covor antimurdarie, grilaj de curatare murdarie, tava pentru stergator
Usa automata
Usa automata
Profil pentru placaj si pardoseala, accesoriu
Profil pentru placaj si pardoseala, accesoriu

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...