Designo R8 - Fereastra Premium cu dubla articulare

Solutii inovative de la Roto

Designo R8 - Fereastra Premium cu dubla articulare
Designo R8 - Fereastra Premium cu dubla articulare

Roto Designo este noua generatie de ferestre de mansarda in segmentul Premium: design aparte, rame de culoarea antracit-metalic, 2 moduri de deschidere cu ajutorul unui singur maner multifunctional - potrivire optima in acoperisul casei printr-un montaj mai adanc in acesta. Pachetul termoizolant standard si bariera antivapori, asigura legaturi stranse la punctele critice.

Fereastra Premium cu dubla articulare Designo R8 permite 2 moduri de deschidere cu ajutorul unui singur maner multifuntional. Deschiderea totala permite o cale de acces mai sigura si mai confortabila catre fereastra deschisa. Pozitia oscilo-basculanta, cu articularea ferestrei in treimea superioara, asigura o buna aerisire si libertate pentru cap. Pentru curatarea ferestrei, aceasta dispune de un sistem de blocare automat si sigur.

Fereastra de mansarda Roto Designo R8 NE este modelul cu dubla articulare, destinat si conceput pentru casele pasive din punct de vedere energetic. Solutiile constructive patentate sunt motivul pentru care Designo R8 NE este fereastra de mansarda cu dubla articulare cu coeficient de transfer termic de Uw=0,84 W/m²K. Aceste proprietati termoizolante au fost realizate prin echiparea standard cu 3 foi de sticla securizata si termoizolanta cu un coeficient de transfer termic Ug=0,5 W/m²K. Suplimentar fereastra a fost echipata cu sticla Aquaclear cu efect de autocuratare si cu pachetul termoizolant WD.

Designo R8 beneficiaza de feronerie cu ambele tipuri de deschidere pot fi accesate prin unicul maner multifunctional amplasat in partea de jos a ferestrei. Deschiderea in totalitate a ferestrei faciliteaza accesul liber catre aceasta. Al doilea tip de deschidere, cu axa basculanta amplasata in treimea superioara a ferestrei, faciliteaza o aerisire eficienta si accesul nestingherit la aceasta, fara ca partea superioara a ferestrei sa afecteze spatiul locuibil si fara necesitatea unei atentii deosebite a beneficiarului in perimetrul acesteia. Confortul si siguranta oferita de fereastra sunt garantate prin pozitia automata, securizata de curatare.

Designo R8 - Fereastra Premium cu dubla articulare
Designo R8 - Fereastra Premium cu dubla articulare
Produse mentionate in articol
Fereastra de mansarda cu dubla deschidere Designo R8
 
Fereastra de mansarda cu dubla deschidere Designo R8

Aceasta fereastra are un loc special printre toate ferestrele de acoperis Roto. Se remarca prin cea mai inalta functionalitate datorita sistemului dublu de deschidere controlat de un singur maner. Fereastra are parametri de izolare termica ridicata, datorita carora poate fi folosita cu succes in constructii pasive eficiente din punct de vedere energetic. Designo R8 este o solutie perfecta pentru camera de zi, un loc in care aveti ocazia sa folositi pe deplin potentialul ferestrei.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Fereastra de mansarda
Fereastra de mansarda
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...