Schrack Seconet si-a actualizat continutul pe ProIDEA

Sisteme de alarmare la incendiu Schrack Seconet

Schrack Seconet AG, companie high-tech cu sediul in Austria, specializata in sisteme de semnalizare incendiu, de comunicatie si de securitate, recunoscuta drept unul din liderii mondiali in cadrul acestor sectoare de activitate. Compania are sucursale in Polonia, Suedia, Ungaria si reprezentante in Romania, Rusia, Slovacia, Cehia, Turcia si India, precum si o retea de parteneri locali in tarile din Europa Centrala si de Est.

Compania, infiintata in 1994 in urma unei proceduri de management buy-out dintr-o divizie a Ericsson Schrack AG, a inceput cu 135 de angajati, ajungand in prezent la peste 501 de angajati la nivel mondial. Schrack Seconet ofera solutii complete personalizate, eficiente, care sunt dezvoltate si implementate pentru orice fel de proiect si in conformitate cu dorintele si cerintele fiecarui client.

Sistemele de alarmare la incendiu Schrack Seconet:
Centrale de incendiu si de stingere Schrack Seconet

Centralele de incendiu si de stingere Schrack Seconet sunt dezvoltate si fabricate in Austria si Germania, respecta cerintele celor mai noi standarde in vigoare (standarde europene, directive ale corpurilor de pompieri, institute de testare si certificare, etc.) si inglobeaza cele mai noi tehnologii si descoperiri stiintifice.
Tehnologia de bucla Integral X-LINE Schrack Seconet

Integral X-LINE, un circuit de bucla cu functii si caracteristici inovatoare, poate fi utilizat cu toti membrii familiei Integral IP: pana la 250 elemente pot fi conectate pe o bucla de maxim 3500 metri lungime. Timpii foarte mici de pornire a buclei transforma activitatea de punere in functiune intr-un proces simplu si rapid chiar si cu numarul maxim de elemente conectate pe bucla.
Dispozitive periferice Schrack Seconet

Comunicarea permanenta si inteligenta dintre centrala de incendiu si elementele periferice are loc cu cel mai inalt grad de securitate a transmisiunii si permite monitorizarea continua si evaluarea starii curente a sistemului. Orice defect in cablajul retelei sau alarma falsa datorata interferentelor elecromagnetice (unde radio, supratensiuni, descarcari bruste, etc.) este localizata de centrala de incendiu si filtrata automat prin programarea redundanta capabila de a identifica defectele.
Detectori speciali Schrack Seconet

Sisteme de detectie a fumului prin aspiratie, detectori de fum liniari, detectori de temperatura liniari, detectori de flacara pentru zone explozive si detectori pentru conducte de ventilatie.
Sursele externe de alimentare Schrack Seconet

Pentru furnizarea de curent continuu de la acumulatori catre dispozitive periferice care nu pot fi alimentate de la sursa centralei de incendiu (de ex. detectori speciali, precum sisteme de detectie a fumului prin aspiratie, care au un consum mare in starea de veghe), Schrack Seconet ofera o gama larga de surse externe de alimentare, testate si certificate confom standardelor.
Sistemul de management SecoLOG Schrack Seconet

SecoLOG este un sistem de management cu interfata grafica, ce suporta locatii multiple, afiseaza starea curenta a tuturor elementelor conectate si ofera utilizatorului posibilitatea de a opera modificari asupra starii acestora intr-un mod simplu si unitar, de la o locatie centrala. Toate mesajele transmise de centralele de incendiu conectate in sistem sunt colectate si afisate clar si ordonat pe monitorul PC-ului.
Aplicatii IP Schrack Seconet

Tehnologia IP permite distribuirea sigura si rapida de informatii in toate directiile. Acest lucru ofera utilizatorilor o serie de avantaje clare. Acestia au la dispozitie informatii vitale complete si le este furnizata o imagine de ansamblu amanuntita in orice moment si in orice locatie, astfel incat persoanele interesate pot reactiona rapid si in cunostinta de cauza.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre sistemele de alarmare la incendiu Schrack Seconet, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Schrack Seconet AG Reprezentanta, folosind butonul corespunzator.
Categorii
Sursa neintrerupta de alimentare (UPS)
Sursa neintrerupta de alimentare (UPS)
Accesoriu sistem de alarma pentru combaterea fumului si incendiului
Accesoriu sistem de alarma pentru combaterea fumului si incendiului
Modul intrare-iesire sistem de alarma pentru combatere a fumului si incendiului
Modul intrare-iesire sistem de alarma pentru combatere a fumului si incendiului
Semnal manual pentru sistem de alarma si combatere a fumului si incendiilor
Semnal manual pentru sistem de alarma si combatere a fumului si incendiilor
Senzor de fum si foc
Senzor de fum si foc
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...