Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei Megalux Light Technology Ltd.

Tabele video super-luminoase, cu LED-uri de interior si exterior, tabele de scor, echipamente de informare a pasagerilor si reclame

600
600


Compania Megalux Light Technology Ltd. a fost infiintata in 1990. Experienta specialistilor a crescut constant din anii 1960, deoarece multi dintre ei au fost activi in acest domeniu inca inainte de infiintarea companiei. De-a lungul ultimelor decenii, profesionistii Megalux au lucrat la un numar mare de proiecte video si de afisare a informatiilor. Principala activitate a companiei este dezvoltarea, proiectarea, productia si distributia de tabele video super-luminoase, cu LED-uri de interior si exterior, tabele de scor, echipamente de informare a pasagerilor si reclame. Tabelele de scor, cuburile LED, panourile din LED pentru publicitate perimetrala includ software-le de derulare a tuturor evenimentelor sportive si sunt agreate de FIBA, UEFA.

600
600In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Megalux, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Megalux Light Technology Ltd., folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Tabele video sport Megalux Tabele de scoruri sportive Megalux Panouri LED pentru publicitate perimetrala sport Megalux
 
Tabele de scor si panouri LED pentru publicitate Megalux
3 produse

Tabele video super-luminoase, cu LED-uri de interior si exterior, tabele de scor, echipamente de informare a pasagerilor si reclame. Tabelele de scor, cuburile LED, panourile din LED pentru publicitate perimetrala includ software-le de derulare a tuturor evenimentelor sportive si sunt agreate de FIBA, UEFA.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Sistem informational electronic
Sistem informational electronic
Sistem informational
Sistem informational
Echipamente
Echipamente

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...