BEAM Electrolux

Aspiratoare centrale Beam Electrolux seria Premium Alliance

BEAM Electrolux Alliance Premium-Line – este o "alianta" intre aparat si furtun: realizata prin sistemul electronic recent dezvoltat de comunicare pe 2 cai. Afisajul pe manerul furtunului va atrage atentia, cand afisajul de pe aspiratorul central are o informatie importanta. Un motor HE de inalta eficienta este inima fiecarui aspirator central BEAM Alliance. Motoarele HE ofera semnificativ mai multa putere la un consum de energie mai mic cu 30% fata de motoarele folosite in mod obisnuit in aspiratoarele centrale.

Produse din aceasta familie

Aspirator central Alliance 625SB
 
Aspirator central Alliance 625SB

Puterea max. de aspirare: 625 Airwatt. Puterea max. instalata: 1500 W. Tehnica motoarelor: Through Flow-High Efficiency. Tehnica de filtrare: Separare ciclonica in doua trepte si filtru ascendent dinamic asa numit cu auto-curatare impregnat pe o parte cu GORE-TEX-Cleanstream™.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Aspirator central Alliance 650TB
 
Aspirator central Alliance 650TB

Puterea max. de aspirare: 650 Airwatt. Puterea max. instalata: 1500 W. Tehnica motoarelor: Through Flow-High Efficiency. Tehnica de filtrare: Separare ciclonica in doua trepte si filtru ascendent dinamic asa numit cu auto-curatare impregnat pe o parte cu GORE-TEX-Cleanstream™.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Aspirator central Alliance 700TC
 
Aspirator central Alliance 700TC

Puterea max. de aspirare: 700 Airwatt. Puterea max. instalata: 1600 W. Tehnica motoarelor: Through Flow-High Efficiency. Tehnica de filtrare: Separare ciclonica in doua trepte si filtru ascendent dinamic asa numit cu auto-curatare impregnat pe o parte cu GORE-TEX-Cleanstream™.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...