Gunther Tore Srl

Gunther Tore Srl

Usi sectionale Butzbach
 
Usi sectionale Butzbach

Pentru proiectele cu cerinte deosebite de design, functionalitate si fiabilitate, Gunther Tore propune gama de usi sectionale de inalta performanta Butzbach-Germania. Usile sectionale pot fi instalate in zone cu trafic intens si rapid, in zonele cu umiditate ridicata si agenti chimici, in goluri de mari dimensiuni, dar si in showroom-uri elegante. Pentru fiecare destinatie, usile sectionale Butzbach sunt oferite cu echiparea corespunzatoare.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Usi rapide cu deschidere pe orizontala Butzbach NOVOSPRINT
 
Usi rapide cu deschidere pe orizontala Butzbach NOVOSPRINT

Asigura fluxuri de lucru continue si procese de functionare eficiente acolo unde traficul este foarte ridicat. Usa rapida poate asigura pana la 350.000 cicluri pe an. Canatele din pvc se ruleaza in stalpii laterali cu ajutorul arcurilor de torsiune slab armate, iar un motor electric cu inverter actioneaza pentru inchidere. Butzbach foloseste acest principiu revolutionar de mai bine de 30 de ani, aducandu-l cu ajutorul tehnologiei moderne la nivel de perfectiune. Vitezele de deschidere sunt impresionante, o usa de 3 m latime deschizandu-se in cca. 1 secunda.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Usa rapida Butzbach ECOSPRINT Mono cu deschidere pe orizontala
 
Usa rapida Butzbach ECOSPRINT cu deschidere pe orizontala

Usa rapida ECOSPRINT este un produs de mare viteza, in standardele de calitate, fiabilitate si durabilitate binecunoscute ale Butzbach. ECOSPRINT este proiectata pentru golurile cu dimensiuni de pana la 3,5×3,5 m, cu un pret mai avantajos datorat aplicarii unor tehnologii noi. Varianta Duo are deschidere simultana stanga-dreapta, pe cand varianta Mono se deschide doar intr-o singura parte. Varianta Mono este ideala pentru instalarea pe coridoare inguste sau in magazine intre zona de vanzare si depozit.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...