SSAB este prima companie din lume care ofera o solutie de otel fara materii prime fosile

Cum pot fi reduse emisiile de gaze cu efect de sera?

SSAB este prima companie din lume care ofera o solutie de otel fara materii prime fosile
SSAB este prima companie din lume care ofera o solutie de otel fara materii prime fosile

Cele mai importante sase motive de a trece la otelul fara materii prime fosile, pentru afacerea dumneavoastra:

Otelul fara materii prime fosile are aceleasi caracteristici ca otelul traditional. Are aceeasi rezistenta, dar in mare parte fara emisii de CO₂. Ca utilizator al otelului nu veti observa nicio diferenta, dar planeta o va face. Iata sase motive pentru a va alatura calatoriei catre un viitor fara materii prime fosile.

1. Afacerea dumneavoastra va fi un pionier in reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera datorita otelului fara materii prime fosile

Eliminarea emisiilor de CO₂ este vitala pentru stoparea incalzirii globale. Prin fabricarea unui produs folosind otel fara materii prime fosile, veti contribui la o transformare la nivel de industrie, deoarece industria otelului reprezinta in prezent sapte procente din emisiile totale de CO₂ la nivel global.

2. Otelul fara materii prime fosile este adecvat pentru toate aplicatiile dumneavoastra actuale in care folositi otel

Performantele produselor dumneavoastra viitoare, din otel fara materii prime fosile, sunt asigurate. Calitatea este incontestabila, deoarece este acelasi otel de inalta calitate ca cel din gama actuala de produse SSAB, dar fara impact negativ asupra mediului.

3. Veti satisface cererea, in crestere, de solutii ecologice

De-a lungul intregului lant valoric exista o cerere crescuta de a investi in tehnologii si solutii care sa faca produsele, serviciile si procesele, cat mai ecologice posibil. De asemenea, consumatorii din intreaga lume prefera din ce in ce mai mult produsele sustenabile. Oferind clientilor finali produse fara materii prime fosile, puteti contribui la un viitor mai bun.

4. Deveniti un pionier in tranzitia spre energia verde

Legislatia si reglementarile obliga din ce in ce mai mult industriile sa dezvolte infrastructuri si procese care indeplinesc conditii specifice de mediu. Alegand otelul fara materii prime fosile, dumneavoastra si compania dumneavoastra puteti ramane in avangarda tendintei si puteti contribui la o schimbare pozitiva.

5. Un lant valoric fara materii prime fosile pentru compania dumneavoastra

Constientizarea si cererea de lanturi valorice sustenabile definesc si impulsioneaza industria noastra. Otelul fara materii prime fosile va fi o componenta cheie pentru atingerea obiectivelor de emisii zero, atat in amonte, cat si in aval, pentru afacerea dumneavoastra. SSAB a creat o platforma de emisii zero pentru a va sprijini pe dumneavoastra, clientul nostru, sa reduceti drastic emisiile de gaze cu efect de sera si sa construiti un lant valoric complet fara materii prime fosile, pana la clientul final.

6. Sunteti intr-o companie buna!

SSAB este prima companie din lume care ofera o solutie de otel fara materii prime fosile. Am colaborat deja cu mai multe companii mari, cum sunt Volvo Group, Alfa-Laval, Mercedes-Benz si Cargotec, pentru a crea proiecte comune folosind noua solutie de otel fara materii prime fosile. Acum puteti sa va alaturati noua. Cream o comunitate unica cu partenerii nostri pentru a va oferi cunostinte si sprijin, care sa va permita sa introduceti otelul fara materii prime fosile in productie, cat mai curand posibil.

Produse mentionate in articol
Otel COR-TEN® pentru fatade
 
Otel COR-TEN® pentru fatade

COR-TEN® reprezinta o gama exceptionala de oteluri rezistente la intemperii, pentru fatadele cladirilor, necesitand practic zero lucrari de intretinere. Datorita proprietatilor sale anticorozive, otelul COR-TEN® reduce la minimum necesitatea intretinerii si a tratamentului anticoroziv, contribuind semnificativ la costuri reduse de intretinere pe tot parcursul ciclului de viata al produsului. Otelul COR-TEN® este alegerea ecologica. Otelul COR-TEN® are proprietati excelente de formare, prelucrare prin aschiere si sudare. Sortimentul COR-TEN® cuprinde o gama larga de grade de oteluri cu proprietati mecanice si tolerante dimensionale care in general depasesc standardele din EN 10025-5 si gradele ASTM.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Placi din otel vopsit GreenCoat®
 
Placi din otel vopsit GreenCoat®

Otel de calitate nordica pentru aspre conditii de clima si o viata mai ecologica GreenCoat® este marca produselor inovatoare si sustenabile din otel vopsit pentru acoperisuri, fatade si sisteme pluviale. Utilizate pe larg in arhitectura sustenabila, produsele GreenCoat® ofera o gama extensiva de culori si acoperiri cu ulei de rapita suedez. Produsele GreenCoat® au la baza un otel SSAB de calitate nordica, recunoscut in intreaga lume ca fiind unul dintre cele mai bune de pe piata. Toate acoperirile SSAB au proprietati tehnice excelente. In plus, majoritatea produselor GreenCoat® au o acoperire brevetata, pe baza bio (BT), folosind ulei de rapita suedez in locul uleiului traditional de combustibil fosil.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Produs metalic semifinit
Produs metalic semifinit
Jgheab si burlan
Jgheab si burlan
Invelitoare din placi metalice mici pentru acoperis si fatada
Invelitoare din placi metalice mici pentru acoperis si fatada
Invelitoare din tabla pentru acoperis si fatada
Invelitoare din tabla pentru acoperis si fatada
Placa de constructie, produs semifinit, material de baza
Placa de constructie, produs semifinit, material de baza
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...